Inzerce (Inzerce)
Úvěry, půjčky  |  20.07.2017 16:28:11REKLAMA

Proč nechodit pro půjčku osobně do banky? Online je vyřizování rychlejší a snazší

Už je to přes dvacet let, co se Češi poprvé připojili k internetu. Tehdy většinu veřejnosti ještě ani nenapadlo, že za pár desítek let bude internet součástí jejich každodenní náplně. Dnes si mnozí nezdráhají online objednat potraviny, seznámit se nebo uzavřít půjčku. Po internetu je vše rychlejší, jednodušší a pohodlnější.

Na to, že nebankovní společnosti nabízí online úvěry, si mnozí už zvykli, a tak často ani sídla těchto institucí osobně nehledají. V případě zájmu si u nebankovního poskytovatele sjednají půjčku přes internet. Co se bank týká, pak stále ještě převládá konzervativní názor, že je nutné si pro úvěr zajít do kamenné pobočky. Avšak i banky jdou s dobou, a proto je dnes v nabídce online také například půjčka od České spořitelny.

Proč si sjednat bankovní půjčku přes internet?

Obcházet kamenné pobočky bank a hledat pro vás tu nejvýhodnější nabídku je běh na dlouhou trať. Obejít jen poskytovatele ve vašem městě vám může pár hodin zabrat, nehledě na to, že ve vašem okolí nemusí být všechny banky, a tak vám ty nejlepší nabídky mohou uniknout. Pokud byste tak nechtěli, aby vám výhodná bankovní půjčka protekla mezi prsty, museli byste vyrazit i do větších měst. Zkuste to ale raději online. Proč? Protože uzavření online půjčky s sebou nese mnoho výhod.

- V klidu si projdete i desítky konkurenčních nabídek

Z pohodlí domova si lze snadno udělat přehled o nabízených půjčkách. Na podmínky úvěru se můžete podívat i u těch bank, které nemáte v blízkosti vašeho bydliště.

- Podle vašich potřeb si zvolíte pro vás ten nejvhodnější úvěr

Není půjčka jako půjčka. Na internetu si tak můžete sami vybrat typ úvěru, který bude vašim potřebám a účelu vyhovovat nejlépe. Stejně tak si stanovíte, jak vysokou sumu potřebujete půjčit, jak vysokou měsíční splátku váš rozpočet zvládne a jak dlouho budete chtít úvěr splácet.

- Snadno porovnáte aktuální nabídku

Porovnávat každý produkt zvlášť je velmi časově náročné. Nemusíte si tak vypisovat parametry úvěru a na papíře porovnávat. Práci vám ulehčí online srovnávače, které vám porovnají aktuální nabídku. Pokud byste si ze stávající nabídky nevybrali, pak si můžete sjednat peer-to-peer úvěr, který je skvělou alternativou bankovních půjček a který je možné uzavřít také online. V Česku P2P půjčky nabízí například portál Zonky.

- Půjčku rychle vyřídíte i čerpáte

Sjednání půjčky přes internet lze i bez zbytečného papírování. A právě administrativní kolečko je to, co mnohé na pobočce v bance otravuje a zdržuje. Vyřízení online úvěru trvá sotva pár minut. Stačí vyplnit formulář, zaslat žádost a čekat na schválení. V případě kladného vyřízení může klient čerpat peníze do hodiny.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.








Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688