Matcha Detox drink

V letních dnech mnohdy vyhledáváme lehčí jídla a tento rok většina z nás podlehla trendu smoothie. Jimi můžeme hravě nahradit snídaně, svačiny či se pouze osvěžit. Kromě klasických kombinací vyzkoušejte i variance s lahodným MatchaTea. Uděláte i něco pro své zdraví! 

MatchaTea je ideálním nápojem pro podporu zdravého životního stylu, pro redukční programy, k vyrovnání energetické hladiny nebo detoxikaci organismu. Zároveň zlepšuje soustředění a je účinným pomocníkem při relaxaci.

 Vyzkoušejte tento zajímavý recept.

 


  Připravte si:

1 plechovka kokosového mléka

1 avokádo

hrst rukoly

2 g MatchaTea 

 

1 lžička medu

štáva z půlky limetky

led

 

 

Vše vložíme do mixéru a pořádně rozmixujeme. Podáváme v koktejlových sklenicích.

  

 

O MatchaTea.cz                 
Společnost Čajová květina s.r.o. je největším dodavatelem MatchaTea – prvotřídního 100% zeleného čaje v BIO kvalitě přímo z Japonska, a to zejména do gastronomických zařízení, obchodů a welness & fitness center. V nabídce jsou i další BIO produkty s obsahem čaje včetně doplňkového sortimentu. MatchaTea nakupuje společnost přímo u japonského výrobce a čaj se pěstuje pouze na organických plantážích. Společnost volí výrobky reprezentující moderní, zdravý životní styl, přičemž se zaměřuje na popularizaci méně známých produktů a/nebo inovativní zpracování či nabídku tradičních výrobků. Je nositelem řady certifikátů kvality, včetně české známky BIO. Nabídka a prodej jsou realizovány přednostně prostřednictvím vlastní sítě obchodních zástupců, která umožňuje dodržet vysokou kvalitu prezentace produktů koncovým spotřebitelům.

Více informací na:
www.matchatea.cz/



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zavařování a vaření