Radek Stolář
(Kurzy.cz)
Úvěry, půjčky  |  24.05.2017 15:42:22

Jak financovat letní dovolenou? Půjčou s 0% úrokem.

Zajištění peněz na dovolenou řeší lidé různými způsoby. Mnohdy si berou na dovolenou půjčku. I když obecně není vhodné se zbytečně zadlužovat, využitím akce Úrokové prázdniny se lze vyhnout placení úroků. Akci mohou využít lidé, kteří aktuálně nemají potřebnou hotovost, ale budou splácet včas a dokážou půjčku do tří měsíců doplatit. Peníze lze čerpat i do 20 minut od podání žádosti, takže je možné pružně reagovat na výhodné nabídky Last Minute.

Akce Úrokové prázdniny odstartovala 1. května a těší se velkému zájmu. Při řádném splácení a předčasném doplacení produktu Snadná půjčka je možné získat veškeré zaplacené úroky zpět. Aby mohl člověk využít půjčku s 0% úrokem, nesmí být s žádnou splátkou v prodlení a současně půjčku předčasně doplatit před termínem třetí splátky. „Tato akce je ideální pro lidi, kterým z jakýchkoliv důvodů nevyšly peníze na dovolenou, ale jsou přitom schopni půjčku v blízké budoucnosti doplatit. Zájem je vyšší, než jsme očekávali,“ upozorňuje Robin Stránský, marketingový manažer společnosti Tommy Stachi, která je ryze českou společností s třináctiletou tradicí a svým klientům poskytuje bezpečné půjčky. Jediným nákladem spojeným s půjčkou tak zůstane administrativní poplatek.

Jak ukázal březnový průzkum Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM), z pohledu české veřejnosti patří k nejméně přijatelným právě půjčky na dovolenou, schvaluje je jen 17 procent účastníků průzkumu. Horší postavení mají pak už jen půjčky na Vánoce, které jsou přijatelné pro 12 % respondentů průzkumu CVVM. „Nerozvážné zadlužování kvůli zbytečnostem, bez nichž se člověk obejde, samozřejmě není žádoucí. Je však evidentní, že mnozí lidé se mu nevyhýbají, a my jim v rámci Úrokových prázdnin nabízíme aktuálně nejzajímavější nabídku na trhu,“ uvádí Robin Stránský. „Jde o možnost, jak se například kvůli nenadálému výkyvu v rodinném cash flow nepřipravit o zaslouženou dovolenou,“ dodává Robin Stránský.

Nadcházející sezóna letních dovolených s sebou přinese i nespočet cenově velmi zajímavých zájezdů na poslední chvíli. Akce Úrokové prázdniny tedy může mít svůj význam i v situaci, kdy člověk narazí na výhodnou Last Minute nabídku dovolené, na kterou je třeba rychle a pružně reagovat. „V případě dovolených na Last Minute je obvykle nutné zájezd uhradit takřka okamžitě. Naši Snadnou půjčku je možné vyřídit online do 24 hodin, na pobočce může klient načerpat peníze do 20 minut, což lidem otevírá možnosti využít i ty skutečně nejlevnější nabídky Super Last Minute,“ uzavírá Robin Stránský.

O společnosti TOMMY STACHI s. r. o.

Společnost TOMMY STACHI, s. r. o. ©, je poskytovatelem střednědobých spotřebitelských úvěrů již od roku 2004. Služeb společnosti využilo již více než 40 000 spokojených zákazníků. Hlavním produktem je Snadná půjčka ©. Při poskytování půjček si společnost zakládá na bezpečnosti a rychlosti vyřízení s individuálním přístupem ke spotřebiteli. Klade důraz na práva spotřebitele a za všech okolností důkladně prověřuje kredibilitu klienta.

 

Zdroj: TOMMY STACHI s.r. o. 

 

 









Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688