TNBiz (TN.cz)
Akcie v ČR  |  27.04.2017 16:15:52

O2 představil svůj nový tarif Spolu. Využijí ho ale jen rodiny


Nový sdílený tarif Spolu začne O2 nabízet 3. května. Platný bude ale jen při podpisu smlouvy na dva roky. Využít ho lze buď na tři nebo na čtyři telefony a k tomu zákazník získá ještě digitální televizi O2 TV M. Přístup k televizi je pak možné využívat na čtyřech zařízeních jako je třeba mobilní telefon, počítač nebo tablet.

O2 tvrdí, že spojením několika telefonů do jednoho tarifu - například v rodině nebo ve firmě - tak lze ušetřit "zhruba 35 procent". Tarif už dokonce pilotně nabízela poslední dva měsíce, takže už ho využívají podle operátora stovky rodin. "V pilotním provozu o ni byl obrovský zájem, proto jsme se rozhodli ji nabídnout všem," řekl Tomáš Budník, generální ředitel O2.

 Základní verze balíčku nabízí za cenu 1999 korun tři SIM karty s neomezeným voláním, SMS a 3 GB mobilních dat pro každého člena a také digitální televizi O2 TV M na doma a v dalších čtyřech mobilních zařízeních. Nabídku je možné rozšířit o čtvrtý zvýhodněný tarif i o vyšší programový balíček O2 TV. Pro zákazníky, kteří měsíčně spotřebují více dat, nabízí O2 možnost využít 5 GB dat měsíčně za 100 korun navíc na jednu SIM kartu, případně si data dle potřeby dále navýšit.

Se změnou svých služeb přišel koncem března také T-Mobile. představil šestici nových tarifů, které postupně nahradí stávající pětici. Zákazníci se budou moci využít více dat, za nejběžnější tarif si ale připlatí 50 korun.

Stávající neomezený tarif S námi síť nesíť nahradil nový tarif Mobil M, který za 799 korun nabídne neomezené volání a 4 GB dat. Konkurenční operátoři nabízejí neomezené tarify za 749 , zákazník ale může využívat jen 1,5 GB dat.

Ani změna u T-Mobile, ani ta nejnovější u O2 ale zřejmě žádnou cenovou válku operátorů nevyvolá. Například Vodafone reagoval na změnu u T-Mobile lakonicky - nabídky konkurence nekomentuje a jeho tarif je na trhu nejvýhodnější. O2 zase nemůže nejnovější nabídkou cenovou válku vyvolat, protože sdílený tarif je vhodný více méně jen pro rodiny.
 

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.


Poslední zprávy z rubriky Akcie v ČR:

Po 16:40  Akciové trhy: Praha roste, Evropa v červeném navzdory pozitivnímu otevření v USA -.. Investiční bankovnictví (Komerční banka)
Po   9:38  Burzovní kalendář 12/52 - Co musíme vědět do nového týdne! Libor Stoklásek (AlgoImperial)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688