Stavební veletrhy Brno ukáží chytrý dům i rozkvetlou zahradu

Jana Brožková, 25.4.2017
K vidění i rozkvetlá zahrada s vodními prvky Moderní trendy v bydlení, chytré tipy pro stavebníky nebo bezplatnou poradnu o stavebnictví, dotacích a zákonech nabídnou v posledním dubnovém týdnu Stavební veletrhy na brněnském výstavišti. Návštěvníci se mohou projít také rozkvetlou zahradou s vodními prvky, která se rozprostře na více než 1500 metrech čtverečních.

Zároveň se koná i veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX, ve kterém nebude chybět ani velmi zajímavá expozice vzorové inteligentní domácnosti v pavilonu F. Lidé si mohou vyzkoušet tabletem nebo telefonem ovládat například domácí spotřebiče, osvětlení, tepelné čerpadlo a další atributy. Projekt představí také elektromobil integrovaný do energetiky domu jako kompenzátor výkyvů spotřeby, nabíjený solárními panely spolu s hlavními bateriemi domu.

Po celou dobu mohou lidé kromě seznamování se s novinkami a trendy také využít poradenská centra, kde jim zdarma pomohou odborníci na technologické postupy, ekologické stavitelství, stavební zákony nebo získávání dotací. Součástí doprovodného programu je vyhlášení vítězů soutěže Stavba Jihomoravského kraje 2016. Stavební veletrhy Brno a veletrh nábytku MOBITEX začínají 26. dubna a končí 29. dubna.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba