Inzerce (Inzerce)
Z domova  |  01.05.2017 09:01:00REKLAMA

PIAF pod vlivem a o sportu

Mezinárodní festival reklamy opět ve dnech 23. a 24. května přiláká do Prahy třicítku speakerů z řad nejen Evropských zemí. Zatímco první den nabídne konferenci zaměřenou na sportovní marketing a sponzoring, druhý den se zaměří na hrdiny, ikony, influenceri a opinion leaders. Vyplatí se ovšem přijet na oba dny, protože program je doplněn o šest workshopů a večerní program.                                

Po loňském úspěchu se zaměřením na sportovní marketing se rozhodli organizátoři k tématu vrátit v koncentrovanější podobě. Zaměří se na budování značky, komunity a její zhodnocování v partnerských a sponzorských programech. Mix tuzemských a zahraničních vystupujících zajistí, že vedle inspirace „velkým světem“ zazní i případové studie vycházející z lokálních možností a s doložitelnými výsledky.

„Chceme zbořit mýtus, že když se nedaří sportovně, nejsou fanoušci ani sponzoři. Nemusí to tak být,“ říká Marek Hlavica, ředitel PIAF.

Vedle úspěšné kampaně na nábor malých stolních tenistů se tak bude možné dozvědět o strategiích značek jako Puma a Adidas nebo Plzeňský Prazdroj . Zajímavé srovnání práce s komunitou nabídne zázračné zmrtvýchvstání budějovického hokeje a zkušenosti holandského fotbalového Groeningenu. Vedle sportovních marketérů promluví i sportovec – medailista Vavřinec Hradílek je značkou sám o sobě. Na čem stojí a jak ji budovat – toto téma už předznamenává téma dalšího dne.

Pod vlivem

Středeční program se bude věnovat hrdinům, ikonám a vůbec těm, kteří mají vliv. Nejúspěšnějšího youtubera Jirku Krále doprovodí jeho bratr Petr, který stojí za marketingovým úspěchem této internetové celebrity, která si loni pronajala celé patro obchodního domu Kotva. Jedním z nejsledovanějších videoprogramů je seriál Vyšehrad o fotbalovém antihrdinovi Lavim. O potenciálu využití smyšlené celebrity pohovoří producent seriálu Daniel Strejc. Ikonické reklamy Hornbachu vytváří agentura Heimat už mnoho let. Vysvětlí svůj přístup k výběru charakterů, které jsou na hony vzdáleny reklamním kráskám a urostlým sympaťákům. Z USA přijede Brian Cox, slavný cestovatel a influnecer. Jai Kotecha, šéf obsahu a sociálních medií z londýnského Ogilvy nás zase provede světem vlivných. Světem, kdy má každou chvíli vliv někdo jiný a na někoho jiného.

Nudit se nebudete

V květnové Praze to není možné i bez PIAF, ale zůstaňme na jeho půdě. Úterní večer se několik osobností svěří s chybami, z nichž se poučili – své „Worst Practise“ představí například glosátor a odborník na sociální sítě Marek Prchal, ředitel PIAF a konzultant Marek Hlavica, kreativní ředitel Jan Jelínek z McCann Praha a další. Dojde i na eticky závadné reklamy a přehlídku vítězů světové soutěže mladých režisérů. Ve středu večer pak bude možné shlédnout vítězné práce letošního ročníku a úspěchy vlastní nebo ostatních oslavit v legendárním klubu Avion – skryté židovské synagoze s letadlem u stropu.

Paralelně s konferencí nabízí PIAF také semináře a workshopy. Třeba o behaviorální ekonomice s Paulem Arnoldem z londýnské EACA. Hlavní město Praha vysvětlí, proč je na sociálních sítích úspěšnější než New York a jak toho dosáhnout. Více o nabitém programu PIAF konference se dozvíte na www.piafawards.com.

Zkrátka za dva dny dostanete na osmém ročníku PIAF takovou dávku know-how, že vám vystačí do konce roku. A je jedno, jestli jste z agentury, od klienta nebo sportovní manažer.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688