Lucie Vlková (Slůně - svět jazyků )
Okénko pro podnikatele  |  15.03.2017 15:46:48

Přemýšlíte, kam s dětmi v době prázdnin? Pošlete je na letní jazykový kurz do zahraničí

Chcete, aby děti zažily neobvyklé dobrodružství a zároveň se něco naučily? Pošlete je na letní jazykový kurz do zahraničí. Poznají nová místa, jinou kulturu a ještě se zlepší v jazyce.

Většina zahraničních škol, které se přes rok zabývají výukou převážně dospělých, pořádá o letních prázdninách jazykové kempy pro děti a teenagery. Vybírat můžete z velké škály škol po celém světě, ať to je Anglie a její slavná univerzitní Cambridge, nebo pobřeží Španělska, Francie, Portugalska nebo destinace v zámoří jako Kanada nebo Nový Zéland.

Letní jazykový kurz je skvělou příležitostí, jak si osvojit cizí jazyk v běžném mluveném projevu v každodenních situacích, ale také k poznání cizí země a její kultury a v neposlední řadě k navázání přátelství s dětmi z jiných zemí.

Každá škola nabízí nejen výuku jazyka, ale i bohatý odpolední a večerní program.

Děti jsou rozřazeny dle věku do skupin o maximálním počtu 14 dětí/1 skupina, kdy se dbá rovněž na to, aby skupiny byly národnostně různorodé. Učebny jsou moderně vybaveny, včetně moderních technologií, aby výuka byla co nejvíce zábavná. Teenageři 14-17 let mají také dopolední výuku delší než děti ve věkovém rozpětí 8-13 let. Rozřazení podle věku dává lektorovi možnost volit učební témata tak, aby byly do výuky aktivně zapojeny všechny děti a výuka byla pro ně zajímavá. Také se předpokládá, že si vrstevníci budou lépe rozumět i v mimoškolních aktivitách.

V dopolední výuce se lektor věnuje slovní zásobě, rozvíjí se mluvený projev, psaní a poslech. Děti zpracovávají projekty k místům, které následně o víkendu navštíví. Rovněž mají „domácí úkoly“, které si lektor následující den kontroluje.

Po společném obědě následuje blok odpoledního programu, kdy se děti mohou věnovat sportu (volejbal, tenis, plavání, badminton apod.), divadlu, modelářství, zpěvu, tanci, nebo mohou odpočívat.

Po večeři, která je také společná, je denně zajištěn večerní program jako: diskotéka, karaoke, divadelní scénky, kino apod.

O víkendu, kdy jazyková výuka neprobíhá, se konají celodenní nebo polodenní výlety do okolních měst.

Mladší děti ve věku 8-13 let jsou ubytování na koleji ve společných pokojích a je zde 24 hodinový dozor. Teenageři 14-17 jsou většinou ubytováni v hostitelských rodinách.

V případě nutnosti je pro děti po celou dobu pobytu zajištěno i lékařské ošetření.

Samozřejmostí je vyzvednutí dítěte na letišti a při odjezdu pomoc s odbavením.

Pokud uvažujete o jazykovém vzdělání svých dětí v zahraničí, je určitě letní jazykový prázdninový kurz tou nejlepší volbou.

Lucie Vlková

Lucie Vlková Ředitelka, jednatelka, převážné zaměření na HR činnosti, business rozvoj a business konzultace uvnitř firmy pro pobočky v rámci České republiky, aktivní networking jako součást rozvoje firmy. Studovala v České republice a ve Velké Británii. Před 18 lety s nejlepším kamarádem Petrem Paskem spoluzaložila v Ostravě jazykovou školu a překladatelskou agenturu Slůně – svět jazyků.




Logo Slůně - svět jazyků

Slůně - svět jazyků

Jazyky, jazyky, jazyky.

1) jazyková škola: profesionální jazyková výuka po celé České republice. Kvalifikovaní lektoři, on-line správa kurzů. Firemní kurzy, skupinový kurzy, individuální kurzy, dětské kurzy, všechny úrovně, všechny jazyky.
2) překladatelská agentura: profesionální překladatelů a tlumočníci, 115 jazyků, CAT nástroje na zkvalitnění, zrychlení a zlevnění procesu překladů, soudní ověření, výjezdy do zahraničí, velké překladatelské projekty. 3) jazykové kurzy v zahraničí: 13 zemí, 7 jazyků, prověřené školy, dlouhodobá zkušenost, možnost kombinace výuky v ČR a zahraničí pro rychlejší ovládnutí jazyka.

Slůně - svět jazyků je na trhu od roku 1998. Aktuálně působí díky svým pobočkám v Praze, Ostravě, Brnu, Plzni, Pardubicích a Hradci Králové po celém území České republiky.
"Slůně, svět jazyků" www.slune.cz


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko pro podnikatele:

Ne 22:37  Jak proměnit svůj relax s golfovou holí v nejlepší investici roku? Exkluzivní... Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)
02.03.2024  Proč je dovolená na Maledivách skvělou investicí do vašeho zdraví a pohody Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)
25.02.2024  NEJKRÁSNĚJŠÍ PLÁŽE HAVAJE Jitka Weiss (SNAIL TRAVEL INTERNATIONAL a.s.)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688