chytryhonza.cz (chytryhonza.cz)
Finanční rady  |  13.03.2017 12:25:59

Zjednodušte si své daňové přiznání

Blíží se chvíle, kdy všichni živnostníci budou muset odevzdat na finanční úřady svá daňová přiznání. Víme, jak obtížný úkol to někdy může být, a proto vám ve spolupráci s firmou OnlinePřiznání nabízíme možnost si celý proces velmi zjednodušit.

 

Co je OnlinePřiznání?


Posláním odborníků ze společnosti OnlinePřiznání není dát světu jen perfektně zpracovaná daňová přiznání a bezchybně vedené účetnictví, ale jejich primárním cílem je zjednodušit komplikovanou řeč českých zákonů. Snaží se převádět účetní a daňová pravidla do podoby přijatelné i pro ty, kteří se v dané problematice tolik neorientují. K tomu jim napomáhají webové stránky s příznačným názvem onlinepriznani.cz, kde mimo jiné najdete i online daňovou poradnu a především pak jejich online daňové aplikace. Jde o vychytávky, které mají usnadnit život všem daňovým poplatníků.
 
A v čem je využití portálu onlinepriznani.cz tak výhodné? Jistě všichni víte, jak nejasně, a pro nás laiky, nesrozumitelně jsou formulovány jednotlivé kolonky v nechvalně známém daňovém „růžovém“ formuláři. Často nevíme, co je jednotlivými otázkami myšleno a těžko se orientujeme. Onlinepriznani.cz nám dovoluje procházet sérií jednoduchých otázek, které jsou navíc doplněny i detailními vysvětlivkami, a na základě našich odpovědí se na pozadí vyplňuje daňový formulář. Na konci pak dostaneme „zaslepenou“ verzi formuláře s výsledkem, který nám řekne zda za uplynulý rok zaplatíme daně či zda nás od státu čeká přeplatek.
 
Pokud chceme zaslat vyplněný formulář v plné verzi a následně jej pouze vytisknout a podat na finanční úřad, zaplatíme cenu, která je až o 90 % nižší ve srovnání se standardní hodinovou sazbou běžného daňaře ve výši 1500 . A navíc to vše trvá v pěti krocích maximálně 15 minut. Krásně je to vidět na následující infografice nebo se běžte rovnou podívat na stránky www.onlinepriznani.cz.

 

Odklad daňového přiznání? Teď také online a levněji

Nezaplatili vám partneři faktury? Nestíháte sehnat potřebné dokumenty a potřebujete si odložit podání daňového přiznání? Potřebujete si pečlivě připravit podklady k žádosti o hypotéku a nestihli byste vše dokončit do konce března? Udělejte to za 5 minut a navíc levně na stránkách www.odklad.cz.
 
Jak to funguje?
 
Přejděte na stránky www.odklad.cz a vyplňte si online formulář pro fyzickou či právnickou osobu. E-mailem dostanete plnou moc včetně instrukcí k platbě a dalšího postupu. Uhradíte cenu, která je bezkonkurenčně nejnižší na českém trhu. Až touto úhradou souhlasíte se smluvními podmínkami a závazně si objednáváte službu. Po přijetí platby na účet nebo platební kartou obdržíte souhlas s přijetím plné moci na příslušný finanční úřad a tímto dojde i k prodloužení lhůty do 3. 7. 2017. Tato služba je k dispozici i pro OSVČ s tím, že pro ně je třeba zaslat i plnou moc na příslušnou pojišťovnu a ČSSZ do 1. 5. 2017. Specialisté odklad.cz budou následně s vámi komunikovat ohledně doručení podkladů pro podání daňových přiznání v odložených termínech.
 

Jak je vidět z našeho popisu, jedná se skutečně o velmi jednoduchý proces. Navíc je třeba říci, že cenově je násobně výhodnější, než tradiční zpracování odkladů u běžných účetních a daňových kanceláří, kde náklady dosáhnou násobku cen u našich kolegů z odklad.cz. 

 

Více informací o společnosti Chytrý Honza

Chytrý Honza nabízí klientům rychlé srovnání finančních produktů a služeb mnoha desítek finančních institucí působících v České republice. Některé si mohou rovnou i sjednat, což udělalo z Chytrého Honzy první český e-shop s financemi. Akvizicí sítě finančních poradců Bonnet.cz v roce 2014 získal Chytrý Honza více než 1 800 specialistů ve všech regionech ČR. Zakladateli portálu jsou Jiří Paták a Jakub Havrlant.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Daně a daňová přiznání - informace, termíny, formuláře



Více zpráv k tématu Daně


Poslední zprávy z rubriky Finanční rady:

Po   8:38  Energie v roce 2024: Jak získat nejvýhodnější sazbu? Jan Béreš (Kalkulátor.cz)
Po   8:00  Jak maximálně využít výhody spořících účtů Petr Holub (MojeNebankovka)
Pá   8:00  Spoříte na spořícím účtu? Tohle je potřeba vědět Petr Holub (MojeNebankovka)
St 12:30  Historické okénko rekvalifikace a kde získat nové dovednosti v Brně Zuzana Dubová (RekvalifikacniKurzy.cz)




?

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688