Výjimečné koupelně sluší černé sklo

Luxusní kontrasty v koupelně

Nádech výjimečnosti černého skla v interiéru dokáže naplno využít i koupelna na svém nábytku. „Deska pod umyvadlo či odkládací polička pod zrcadlem z černého skla jsou jedny z originálních prvků koupelnového nábytku z řady TOWER.

Už samo hranaté umyvadlo usazené na povrchu skříňky je netradiční, černá barva podkladu tuto neobvyklost ještě podtrhuje,“ vysvětluje Ing. Petr Blažek, generální ředitel Dřevojasu v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku a dodává: „Sklo je ideálním materiálem do koupelny, neboť mu neublíží vzdušná vlhkost ani voda a všechny kosmetické a hygienické přípravky, které na něm ulpí, snadno odstraníte setřením.“

Černé sklo se esteticky dokonale snoubí s povrchovou úpravou skříněk v dřevodekoru paluba a s jemnými zafrézovanými úchytkami, které dotváří minimalistický design této řady.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dřevojas, v. d.

Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů  
a dodavatelů
koupelnového nábytku na český i evropský trh. Téměř 70. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou republiku, Slovensko, ale i Rusko, Německo a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska. Více informací naleznete na www.drevojas.cz.

 

Kontaktní osoba pro média 
Mgr. Martina Rychetská, DENDRIT s.r.o. 
Tel: 567 301 011, mobil: 731 110 557,
mrychetska@dendrit.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna