Galaxy Note 7: vybuchovaly baterie, inovace budou pokračovat

Baterie mohou za problémy Galaxy Note 7 DJ Koh, prezident divize Mobile Communications společnosti Samsung Electronics svolal tiskovou konferenci, na které zveřejnil výsledky šetření incidentů s Galaxy Note 7. Společnost Samsung se spojila s odbornými organizacemi UL, Exponent a TUV Rheinland, a společně na tiskové konferenci prezentovaly výsledky svého vyšetřování.

Zkoumání byl podroben každý aspekt zařízení Galaxy Note 7 včetně hardwaru, softwaru a souvisejících procesů, jako je montáž či testování kvality a logistiky. V rámci testování, do kterého se zapojilo přibližně 700 vědců a inženýrů společnosti Samsung, bylo analyzováno více než 200 000 kompletně smontovaných zařízení a více než 30 000 baterií.

Vyšetřování ukázalo, že příčinou incidentů u zařízení Galaxy Note 7 byla baterie. Samsung přijímá zodpovědnost za selhání a podnikne všechny potřebné kroky, aby se situace neopakovala. Společnost implementovala vícenásobné testování bezpečnosti při vývoji produktu, včetně osmibodové kontroly baterií.

Poučení z posledních několika měsíců se nyní hluboce odráží v procesech i kultuře společnosti Samsung, která je více než kdy jindy odhodlána získat zpět důvěru zákazníků prostřednictvím nových inovací.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy