Chytrý, praktický, pohledný a s novým přístupem

Montáž zámku se obejde bez vrtání Přístup do vašeho domu budete moci jednoduše ovládat pomocí vašeho smartphonu či tabletu. Použít však můžete také nástěnnou čtečku otisku prstů, bezdrátovou klávesnici nebo dálkový ovladač. Montáž zámku s vysokou úrovni zabezpečení se obejde bez větších technických zásahů do původních dveří a je velmi rychlá.

Pohodlné odemykání

Mul-T-Lock® ENTR® je inteligentní řešení zamykání. Zatímco cylindrická zámková vložka 4. bezpečnostní třídy zastupuje ještě odolnější mechanickou ochranu proti zlodějům, nejnovější technologie vám sníží míru otravnosti v nejtypičtějších situacích. „I když budete mít v každé ruce těžkou nákupní tašku, odemknete si s minimálním úsilím, aniž byste museli složitě hledat klíče po kapsách a poté ještě tlouct lokty o dveře. Zámek aktivujete vzdáleně ze svého mobilního telefonu třeba ještě během parkování před domem nebo si prostě vyberete jinou z dostupných možnost, jak si otevřít,“ říká odborník na progresivní zámkové systémy Jan Pospíchal.

Snadná montáž bez nutnosti vrtání

Zámek se snadno používá, zacházet se s ním rychle naučí i děti. Ocení jej také senioři, potažmo jejich opatrovatelé, kterým zámek umožní pohodlný přístup do domu bez nutnosti přerozdělování klíčů. „Instalace zámku je jednoduchá, můžete jej namontovat do stávajících dveří bez nutnosti vrtání nebo složitého zapojování, stačí vyměnit starou zámkovou vložku. Toto inovativní řešení se hodí pro většinu typů a velikostí dveří, navíc disponuje i vysokou úrovní mechanického zabezpečení, které odpovídá požadavkům pojišťoven,“ uzavírá Jan Pospíchal.

Vývojáři pracovali na vývoji chytrého zámku ENTR čtyři roky. Jejich technologické řešení je na tak vysoké úrovni, že jej převzala celá rodina ASSA ABLOY, světový dodavatel inteligentních řešení a zabezpečení, a nabízí jej zákazníkům pod různými lokálními značkami.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky