Seznam nákupních center, která se nejdříve otevřou

TNBiz, 26.12.2016
Jak bude otevřeno?

Povinně zavřít letos poprvé musely všechny obchody s prodejní plochou nad 200 metrů čtverečních. Ještě na Štědrý den bylo možné nakoupit alespoň dopoledne, následující dva svátky vánoční ale zůstanou dveře nákupních center uzavřené. Třeba pro pečivo tak budete muset vyrazit do menších pekáren, večerek nebo marketů.

I když svátky trvají až do 27. prosince, některá nákupní centra dveře zákazníkům otevřou o něco dřív. Třeba pražské Palladium, Galerie Harfa, Atrium Flora, plzeňská Plaza, Palác Pardubice, Galerie Teplice a Olympia Teplice vás vpustí už 26. prosince. Pořádná odměna vás ale čeká až 27. prosince.

Většina řetězců totiž bezprostředně po Vánocích spouští výprodeje. Například v Albertu se ceny zlevněného zboží budou pohybovat od jedné koruny. "Pro zákazníky jsme po Vánocích přichystali výprodeje kosmetiky, hraček či drobné elektroniky. Slevy se ale budou vztahovat i na vybrané cukrovinky a kolekce,“ láká Barbora Vanko, mluvčí obchodního řetězce Albert.

Omezení pak přijde znovu až na Silvestra, kdy bude otevírací doba většiny obchodů zkrácená. Jak budou mít na konci roku nákupní centra ve vašem okolí otevřeno, se můžete podívat zde:

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/440xX/Dec2016/1944537.jpg?d41d



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky