Nízkoenergetické byty ve finském stylu: dokončená hrubá stavba na Praze 5

Společnost YIT pokračuje s výstavbou nízkoenergetických bytů ve finském stylu – právě dokončila hrubé stavby projektů Talo Kavalírka a 1. etapy Koivu Zličín. Stavební práce na jednotlivých domech běží podle plánu: 98 bytů a loftů v Talo Kavalírka bude dokončeno v srpnu a všech 161 bytových jednotek v Koivu Zličín pak na podzim příštího roku.

Současnou situaci na pražském rezidenčním trhu charakterizuje vysoká poptávka po nemovitostech. To potvrzuje i obchodní ředitelka YIT Stavo Dana Bartoňová: „V posledních měsících registrujeme výrazný nárůst počtu zájemců o naše nové zdravé a energeticky úsporné byty. Proto jsme nedávno uvolnili do prodeje i poslední jednotky ze tří domů v projektu Koivu Zličín, abychom pro kupující rozšířili možnost výběru a dokázali uspokojit jejich poptávku. Skvělé výsledky vykazuje také projekt Talo Kavalírka, kde máme již nyní v době hrubé stavby prodáno 80 % bytů.
Vizualizace Koivu Zličín


Vizualizace Koivu Zličín

V projektu Koivu Zličín, který majitelům poskytne kvalitní a komfortní bydlení jen 5 minut od metra, generální dodavatel dokončil hrubou stavbu 5 domů z první etapy. V současné době začíná pracovat na rozvodech topení, vody a kanalizace i montáži oken. Zároveň probíhají práce na napojení areálu na inženýrské sítě a stavba konstrukcí domů druhé etapy. Také v projektu Talo Kavalírka, který nabízí tradiční městské bydlení se zeleným vnitroblokem a výbornou dostupností do centra Prahy, je dokončena hrubá stavba všech objektů. Nyní probíhá zdění vnitřních příček, montáž páteřních rozvodů a napojení kanalizačních přípojek. V únoru 2017 zde developer plánuje otevřít vzorový byt.

Hrubá stavba Talo Kavalírka



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy