Rozkládací postele v moderním provedení a výhodně

REKLAMA       Jiřina Kavková, 7.6.2016
Rozkládací postele jsou stále žádaným artiklem – jejich nabídka na trhu se rozšiřuje, protože mnoho Čechů spí na rozkládací posteli nebo pohovce. Rozkládací postele najdou své využití jak pro trvalé spaní, nebo jako řešení spaní pro hosty nebo i do dětských pokojů. U jednopokojových bytů je pak rozkládací postel často jedinou možností, jak vůbec spaní vyřešit.

U rozkládacích postelí je zásadní, aby postel poskytovala jednak příjemné sezení, ale také pohodlné ležení a spánek. Rozkládací postel se skládá ze dvou částí: samostatný rám umožňuje rozložení lůžka na požadovaný rozměr. Vhodná matrace v kombinaci s lamelovým nebo pevným dřevěným roštěm pak ve složeném stavu nabízí anatomicky správné sezení včetně pohodlného opření. Po rozložení je matrace zcela rovná, bez mezer a nabízí příjemné ležení a spánek. Strana na sezení je nejčastěji čalouněná, strana pro ležení může být opatřena i matracovým potahem. Důležitá je také snadná manipulace s lůžkem - proto při nákupu ověřte, zda má postel kvalitní provedení i funkční rozkládání.

Rozkládací postel Mateo se hodí nejen do moderních interiérů. Postel má jednoduché linie a nabízí se v pěti barevných dezénech (lamino). Rozkládací postel můžete vybavit jak jednodušší, tak i kvalitní matrací, např. i s tenkou vrstvou paměťové pěny. V JMP Studiích zdravého spaní můžete pořídit rozkládací postele výhodně.

JMP Studio zdravého spaní

www.loznice.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry