Rolovací garážová vrata Minirol jsou pro dům jako štít

REKLAMA       Jiřina Kavková, 27.5.2016

Rolovací garážová vrata jsou pro vás díky svým minimálním nárokům na prostor tím nejlepším řešením, pokud potřebujete ušetřit co nejvíce místa. Naopak sekční garážová vrata vyžadují větší prostore k umístění. Rolovací garážová vrata slouží hlavně jako spolehlivá ochrana pro vaši garáž. Mimo to jsou praktická a jejich elegantní vzhled lidé často vnímají jako moderní doplněk exteriéru. Rolovací garážová vrata jsou jedním z konstrukčních typů vrat, který je možné využít v privátním i v průmyslovém sektoru.

Řešení na míru

Rolovací garážová vrata si můžete vybrat v mnoha barevných provedeních, díky tomu se dají snadno sladit s barvou vaší fasády. Výroba garážových vrat závisí přesně na vašich požadavcích a všechna jsou vyráběna přímo na míru. V nabídce najdete mnoho variant imitace dřeva i možnost lakování dle nabízených barev.

Bezpečnost

S ohledem na svoji jednoduchou konstrukci jsou rolovací garážová vrata velmi bezpečná. Díky použití hliníkových lamel a ochraně proti nadzvednutí dokonale zabezpečíte objekt před nevítanými hosty. Při plně automatizovaném řízení jsou vrata také vybavena širokou škálou certifikovaných bezpečnostních prvků zajišťujících bezpečnost provozu.

Při výběru zabezpečení garážových vrat máte několik možností. Rolovací garážová vrata obsahují pojistku proti odrolování, která zajišťuje jejich bezpečnost i v případě nenadálé situace. Další zabezpečení je infrazávora, která slouží k zastavení vrat v případě přerušení signálu. Infrazávoru jistě uvítají rodiče s malými dětmi a chovatele zvířat. Přečtete si více o bezpečnosti vrat Minirol.

Jaké jsou typy rolovacích vrat?

Rolovací garážová vrata můžeme rozdělit na dvě základní varianty:

• Rolovací garážová vrata s boxem – tento typ je složen z lamel, které se po stranách pohybují ve vodících lištách a nahoře se rolují do viditelného boxu.

• Rolovací garážová vrata bez boxu – tato garážová vrata jsou konstruovaná z do sebe vzájemně zamčených hliníkových lamel. Lamely jsou navíjeny na hřídel bez horního krycího boxu. Tento typ je možné umístit pouze uvnitř objektu.

Jak se pohybuje cena?

Jelikož jsou každá vrata vyráběna na míru, nelze obecně určit jejich cenu. Tu vám stanovíme individuálně na základě vaší poptávky, kterou můžete odeslat přes online formulář na webu značky Minirol jednoduše a rychle. Důležité je znát přesné stavební rozměry vaší garáže.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky