BOSSA.CZ (BOSSA.CZ)
Prezentace  |  25.05.2016 11:57:14

Začínají registrace do 2. kola soutěže o 350 000 Kč


Začínají registrace do 2. kola soutěže o 350 000

První kolo investiční soutěže BOSSA, v němž jste si mohli procvičit obchodování na finančních trzích na demo účtu s fiktivními penězi, se blíží do finále. Známe už tři výherce týdne, kteří od BOSSY získávají reálných 10 000 a postupují do druhého kola soutěže, v němž se obchoduje s reálným kapitálem a hraje se o 350 000 . Připojí se k nim i čtvrtý výherce z tohoto týdne plus 20 nejlepších investorů, kteří nejvíce zhodnotili za 4 týdny soutěže fiktivní kapitál 30 000 . Samozřejmě se k nim připojí i Leoš Mareš a Patrik Hezucký z Evropy 2 a všichni ti, kteří se od druhého kola sami přihlásí.

·         Jak se přihlásit do druhého kola soutěže?

Stačí si u společnosti Bossa otevřít reálný účet, vložit si na něj 10 000 a zodpovědně investovat. Z našich zkušeností plyne, že pokud se investují reálné peníze a ne fiktivní, jsou investoři mnohem opatrnější a racionálnější. Nejzajímavější na druhém kole soutěže jsou určitě ceny. Nejlepší investor bude odměněn 200 000 reálných , druhé místo získá 100 000 a třetí 50 000 . Opět budeme odměňovat i týdenní výherce, a to poukázkou v hodnotně 10 000 na nákup čehokoliv v internetovém obchodě Alza.cz.

·         Jak obchodoval výherce 3. týdne?

Nicméně vraťme se ještě do aktuálně probíhajícího prvního demo kola soutěže a představme si třetího týdenního výherce s přezdívkou „roman“.

Roman soutěží od začátku soutěže a obchoduje výhradně německý akciový index DAX. První dva týdny soutěže se mu dařilo méně, protože praktikoval typicky špatnou strategii, když většinu zisků smazal jedním špatným ztrátovým obchodem, a to jak v prvním, tak i v druhém týdnu soutěže. Naštěstí třetí týden soutěže se většímu ztrátovějšímu obchodu vyhnul a realizoval jenom zisky, což mu zabezpečilo zhodnocení účtu o téměř 1 000 procent. Průměrná velikost ziskového obchodu v průběhu 3 týdnů soutěže byla 2 600 fiktivních a průměrná velikost ztrátového obchodu byla 3,5 krát vyšší, a to 11 300 fiktivních . Průměrná velikost jeho obchodu byla 0,23 lotu.

·         Co se obchodovalo?

V třetím týdnu soutěže opět dominoval hlavní měnový pár eurodolar, kterému patřila největší část realizovaných obchodů. Následovala Ropa, DAX a Zlato. Tyto instrumenty obsazovaly přední příčky i v předchozích týdnech, což potvrzuje jejich oblíbenost u soutěžících.

 

Jak obchoduje Leoš s Patrikem?

Leoš předchozí týden pohořel na zápisu z dubnového zasedání Fedu, který obrátil vývoj na americkém dolaru a následně na stříbře, které v průběhu soutěže obchodoval. Před středou preferoval nákupní pozice, které mu přinesly až 100procentní zhodnocení účtu. Dosažený zisk mu umožnil otevřít nákupní pozici až ve velikosti 0,6 lotu stříbra. 5procentní propad ceny komodity účet nezvládl a riskantní obchod se ve výsledku Leošovi nevydařil. Doufáme, že v druhém reálném kole bude obchodovat opatrněji.   

Druhé kolo soutěže s reálnými penězi o 350 000 začíná 5. června, registrovat se můžete už nyní!

 

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Prezentace:

12.03.2024  XTB zvyšuje úroky z volných prostředků! Inzerce (Inzerce)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688