Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Osobní finance  |  24.05.2016 08:54:08REKLAMA

Proč používat Bitcoiny ke hrám v online casinech a hracích automatech

Bitcoiny jako platidlo pro online casina Věnujete se hazardním hrám v online casinu delší dobu? Pak jste již jistě zaslechli o možnosti využívat ke hrám Bitcoiny. Tato virtuální měna byla vynalezena před několika málo lety a původně sloužila k ilegálním sázkám ve sportu a hazardních hrách. Postupem času si Bitcoiny začaly získávat své příznivce a byly označeny jako legitimní měna. Online casina ji začaly přijímat a díky tomu přilákaly více nových zákazníků.

Co jsou to Bitcoiny?

Bitcoiny jsou virtuální měna, která vznikla v roce 2008. Využívá naprosto unikátní cykly znaků, tvoří se pomocí procesu tzv. Těžení BitCoinů. Díky využívání sítě peer to peer, decentralizované měně a anonymitě je velmi oblíbená. 

Bitcoiny získáte procesem zvaným těžba. Je předem stanovené množství 21 milionů Bitcoinů, které se dostanou do oběhu. Počítá se s tím, že většina jich bude vytěžena v roce 2030. Těžaři získávají mince za pomoci svých počítačů podobně jako by řešili matematické hádanky. Za správnou odpověď získají minci. Každý majitel Bitcoin účtu má svoji adresu. Adresa je 34 znaků, které si ale samozřejmě nemusíte pamatovat. Peněženky mají adresáře, kde si k tomuto kódu můžete připsat jméno.

Jak si Bitcoiny nakoupit?

Pro online hracie automaty si můžete zakoupit Bitcoiny několika způsoby:

1. Zaregistrujte si účet u některé z Bitcoin peněženek. Vybírat můžete ze spousty možností, např. Bitcoin Core, Airbitz, Bitcoin Wallet, Electrum nebo Hive.
2. Propojte svůj bankovní účet s Bitcoin peněženkou
3. Nakupte Bitcoiny pomocí pro vás vhodné možnosti ve vaší Bitcoin peněžence

Jak Bitcoiny na hrací účet vložit?

Pro Bitcoin hry je potřeba vložit peníze na hrací účet za pomocí e-peněženky. Kasinu pouze sdělíte částku, která bude vložena na hrací účet a informace o své Bitcoin peněžence. Výběr se provádí stejně jednoduše jako samotný vklad.

Jaké jsou výhody a nevýhody casin, které používají Bitcoiny?

Pro mnoho hráčů v on-line casinech je hra s Bitcoiny velmi atraktivní, zejména pokud hrají výherní automaty. Bitcoin hráčům v zemích, kde je on-line hazard zakázán poskytuje naprostou anonymitu, při vkládání a výběru bitcoinů jsou menší poplatky a je to jednodušší než vklad vlastních peněz. Pro mnohá kasina, která využívají primárně Bitcoinové dotace hracích účtů, existuje i pár nevýhod. Mnoho firem, které působily na tomto poli v minulosti měly problémy s absencí licence a různými podvody a některé poměrně důvěryhodné herny nebyly dostatečně stabilní a zřítily se při prvních známkách problémů.

Kde si zahrát za Bitcoiny

Zahrát si za Bitcoiny slotové hry můžete díky několika herním software. Jde o firmy BetSoft, Microgaming a Aristocrat. Tyto velké společnosti mají potřebné herní licence a zahrát si hrací automaty, poker či jinou hru za Bitcoiny můžete bez obav z bezpečí. Bitcoin si však musí počkat na zařazení mezi stabilní platby. Jde o měnu s nejistou finanční stabilitou na rozdíl od měn jako je euro, dolar či libra. Při používání této měny zůstaňte obezřetní, sledujte recenze casin a hrajte tam, kde mají platnou licenci.

Za Bitcoiny si můžete zahrát své oblíbené slotové automaty v několika casinech. I zde získáte za hru bonusy, vstupní bonus za registraci a další výhody.

 






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688