Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Prezentace  |  16.05.2016 11:02:47REKLAMA

Zuno přichází jako první s úrokem 4,9 %. Bez žádného „ale“


Praha, 16. května 2016 - Banka Zuno jako první snižuje úrokové sazby svých bezúčelových úvěrů na 4,9 % ročně, což je aktuálně nejnižší nabídka mezi bankami v České republice. Klient Zuno může tento úrok získat bez podmínek, bez zbytečných a skrytých poplatků a bez dalších nákladů. Prostě bez žádného „ale“.

Doposud nejnižší sazbu 6,9 % tedy Zuno snižuje ještě o dva procentní body. „Některé nabídky na trhu sice vypadají na první pohled velmi výhodně, ale ve finále žadatel o půjčku nebo o refinancování musí splnit celou řadu podmínek, jako například povinné pojištění, nebo posílání výplaty na účet, aby nejnižší úrok získal. Férový vztah se zákazníkem ale znamená poskytnout nejlepší nabídku bez skrytých podmínek,“ zdůrazňuje ředitel Zuno Česká republika Peter Lakata.

 

Nový garantovaný úrok 4,9 % pro přenesení půjčky

Úrok 4,9 % ročně může navíc získat i ten, kdo v Zuno refinancuje staré půjčky. Zuno tak rozšiřuje svoje tři nabízené sazby 6,9 %, 9,9 % a 14,9 % ročně na čtvrtou aktuálně nejnižší nabídku na trhu. Zájemce o refinancování v Zuno navíc předem ví, jaký úrok na svém novém úvěru může dostat.

„Nejedná se o časově omezenou akci, ale o součást aktuálního úvěrového portfolia Zuno,“ zdůrazňuje Peter Lakata.

Zvýhodněný úrok Zuno propaguje v  kampani, která právě startuje a poběží po celý rok střídavě s kampaní na refinancování nevýhodných úvěrů. Vytvořil ji interní tým banky Zuno ve spolupráci s agenturou Gunpowder. Její součástí je spot na TV Nova a TV Prima, podpořen je bannery, PPC a Facebookem.

 

Nabídka půjčky do několika sekund

Klienti Zuno žádající o půjčku mohou zjistit její výši, kterou jim banka může poskytnout, již do několika sekund. Zkrácení tohoto procesu umožnil software, který automaticky vyhodnocuje bonitu i úvěrovou historii klienta.

Pokud má banka všechny potřebné údaje a dokumenty, příslušné oddělení již může schválit půjčku velmi rychle. V případě, že nějaký dokument nebo informace pro posouzení žádosti o půjčku chybí, internetové rozhraní na to žadatele upozorní. Dokumenty lze nahrát přímo přes internetovou nebo mobilní aplikaci.

Půjčku nebo refinancování od Zuno je možné získat prostřednictvím webu www.zuno.cz nebo osobně na Chytrých adresách, které provozuje společnost Chytrý Honza.

 

Reprezentativní příklad PŮJČKY: Výška PŮJČKY 100 000 Kč, poplatek za poskytnutí 0 Kč, období splácení 60 měsíců, výška měsíční splátky 2 070,99 Kč, fixní úroková sazba 8,90 % ročně, celková splatná částka 124 259,40 Kč, RPSN 9,27 % ročně. Pro požádání o PŮJČKU je nutné mít účet v ZUNO.

 

Kompletní podmínky refinancování naleznete na www.zuno.cz

   

Banka Zuno zahájila svou činnost v roce 2010 na Slovensku, po kterém následovala v polovině roku 2011 Česká republika. Patří mezi vůbec první online banky působící v regionu střední a východní Evropy. Služby banky Zuno jsou dostupné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu prostřednictvím chytrých telefonů s operačními systémy iOS, Android nebo Windows Phone, nebo přes kontaktní centrum. Zuno se ze start-up společnosti stala bankou střední velikosti nabízející široké produktové portfolio (běžný účet s debetní kartou, spořicí účet, online půjčka, refinancování, kreditní karta nebo kontokorent).

  Další informace o českém zastoupení Zuno Bank AG naleznete na zuno.cz
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688