Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Prezentace  |  11.05.2016 10:38:27REKLAMA

Zuno vyřídí půjčku za pár sekund. Díky softwaru


Klienti Zuno zjistí výši online půjčky, kterou jim může banka poskytnout, již do několika sekund. Zkrácení tohoto procesu umožnil software, který automaticky vyhodnocuje bonitu i úvěrovou historii klienta.

Pokud má banka všechny potřebné údaje, příslušné oddělení již schválí půjčku velmi rychle. V případě, že nějaký dokument pro posouzení žádosti o půjčku chybí, internetové rozhraní na to žadatele upozorní. Dokumenty lze nahrát přímo přes internetovou nebo mobilní aplikaci.

"Vyhodnocování výše půjčky jsme díky automatizovanému systému zkrátili na absolutní minimum. Klient, který má u nás účet, se tak dozví tento výsledek za pár desítek vteřin. Internetové bankovnictví mu kromě částky, kterou by mohl  od Zuno dostat, poskytne informace i o možné úrokové sazbě," říká produktový expert Zuno Peter Jandura.

Systém umí nabídnout klientovi částku, která odpovídá jeho profilu a bude z pohledu banky nejlépe akceptovatelná. Pokud by například žádal o půjčku, která neodpovídá výši jeho příjmů, nabídneme mu i alternativy.

„Nemusí tedy nikam opakovaně chodit nebo čekat na vyhodnocení. Internetové bankovnictví Zuno tak šetří čas a pracuje v souladu s našimi principy: jednoduchost, férovost a rychlost," dodává Jandura.

Zuno nabízí půjčku do 500 000 Kč s úrokovou sazbou již od 6,9 % ročně. Kromě nízkého úroku mezi výhody patří i možnost nastavit si splátky a dobu splácení podle svých potřeb či splátkové prázdniny.

 

 

Reprezentativní příklad PŮJČKY: Výška PŮJČKY 37 800 Kč, poplatek za poskytnutí 0 Kč, období splácení 12 měsíců, výška měsíční splátky 3 321 Kč, fixní úroková sazba 9,90 % ročně, celková splatná částka 39 858 Kč, RPSN 10,36 % ročně. Pro požádání o PŮJČKU je nutné mít účet v ZUNO.

 

Kompletní podmínky refinancování naleznete na www.zuno.cz

  

Banka Zuno zahájila svou činnost v roce 2010 na Slovensku, po kterém následovala v polovině roku 2011 Česká republika. Patří mezi vůbec první online banky působící v regionu střední a východní Evropy. Služby banky Zuno jsou dostupné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu prostřednictvím chytrých telefonů s operačními systémy iOS, Android nebo Windows Phone, nebo přes kontaktní centrum. Zuno se ze start-up společnosti stala bankou střední velikosti nabízející široké produktové portfolio (běžný účet s debetní kartou, spořicí účet, online půjčka, refinancování, kreditní karta nebo kontokorent).

 Další informace o českém zastoupení Zuno Bank AG naleznete na zuno.cz





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688