Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Podnikání  |  12.04.2016 15:38:16, aktualizováno 07.07.2016 08:02:09REKLAMA

Zdlouhavému zadávání dat je konec! Tedy, když použijete ten správný software

Potěší vás, jakožto klienta, kvalitní a rychlé služby v bance? Zajisté ano. Velká spousta dokumentů se zpracuje v rámci několika minut a vše je okamžitě připraveno. Zákazník to bere jako samozřejmost. Stejně je tomu zajisté i ve vaší společnosti, která dělá vše pro to, aby zákazníkům a partnerům poskytla nejkvalitnější služby, a tím i nejlepší dojem ze spolupráce. Přibližme si však pracoviště vaší společnosti. Je skryto před vnějším světem, ale zároveň zodpovídá za veškerou organizaci. Je zde také spousta zaměstnanců, kteří přicházejí do styku s mnoha různými dokumenty. Dokumenty mohou být velmi různorodé a již nezbývá prostor pro šablony, které práci usnadňují. I přesto je však zapotřebí dokumenty zpracovat, mnoho jich naskenovat a uložit. Následně pak informace z dokumentů řádně vložit do systému ERP společnosti.

Je zřejmé, že úředníci musí vynaložit velké úsilí na vkládání různých jmen, kontaktů, čísel účtů, částek a dalších údajů. Jedná se o zdlouhavou a únavnou činnost, která vyžaduje přemáhání zraku a velkou míru soustředění při opakovaném přecházení z tištěného dokumentu na obrazovku. Při takovém zahlcení informacemi lidé dělají chyby. Ty však i přesto nelze tolerovat. Data musí být zadána správně. Z tohoto důvodu musí zaměstnanci pracovat znatelně pomaleji, kontrolovat vkládaná data, což jim přidává na stresu. Pracovníci jsou pak nadměrně unavení a klesá jejich efektivita. Začínají prostě být nespokojeni... Navíc prosté ukládání naskenovaných dokumentů má za následek časovou ztrátu, jelikož při hledání toho správného dokumentu dochází ke zpožděním.

Jak se vyhnout časové ztrátě? Jak zvýšit efektivitu zaměstnanců v kancelářích a tím i efektivitu vašeho podniku a kvalitu odvedené práce pro vaše zákazníky a partnery? Odpovědí je vkládání veškerých dokumentů, jejich kopií a PDF souborů pomocí softwaru ABBYY FineReader.

ABBYY FineReader 12 umožňuje snadné kopírování jakýchkoli údajů z příchozích dokumentů a jejich vkládání do interních systémů. Používáním softwaru FineReader se snižuje riziko výskytu chyb. Tento software také představuje pohodlný způsob ověřování zkopírovaných informací. Při ukládání do elektronického archivu vytvoří FineReader vysoce kvalitní kopie dokumentů, ve kterých lze následně vyhledávat. Jakákoli data, slova nebo čísla lze snadno vyhledat během několika vteřin. 

Používání softwaru ABBYY FineReader je snadné: pracujete-li na počítači, budete také schopni pracovat v softwaru FineReader. Uživatelské prostředí je přehledné a jednoduché. Není tak zapotřebí žádného zvláštního školení. Software lze velmi snadno začlenit v rámci organizace. Po zakoupení a automatizované instalaci v síti bez potřeby nastavení je možné jej okamžitě používat.

ABBYY FineReader je chytrou investicí, kterou si může dovolit každý. Pro zaměstnance, kteří jej potřebují často, je dostupná speciální samostatná licence. Pro ty, kteří potřebují tento software pouze občas, jsou dostupné souběžné licence, díky kterým je FineReader dostupný každému v rámci sítě LAN organizace „na vyžádání“. Díky těmto licencím lze FineReader nainstalovat na všechna pracoviště. Omezený je pouze počet osob, které jej mohou zároveň používat a to v závislosti na zakoupených licencích. Dle vašich požadavků FineReader dokáže plně zajistit efektivitu práce všech zaměstnanců, kteří pracují s dokumenty*, zatímco nezatíží váš rozpočet. 

*Zajímavost: náš průzkum ukázal, že 75 až 90 % všech úředníků musí přepisovat údaje z tištěného dokumentu nebo PDF souboru do počítače. 

Zkušební verzi ABBYY FineReader 12 Professional lze získat zde >>>







?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688