Barbora Dlabáčková (MasterCard)
Osobní finance  |  07.04.2016 10:43:04

MasterCard a World Vision oznámily partnerství pro řešení problémů při distribuci humanitární pomoci

Víceúrovňové partnerství se zaměřuje na zprostředkování humanitární pomoci, průzkumy trhu, fundraisingu a podporu pro lidi v nouzi

Společnost MasterCard a humanitární organizace World Vision podepsaly víceúrovňovou partnerskou smlouvu. V jejím rámci MasterCard poskytne své odborné znalosti, produkty a služby pro podporu World Vision při řešení problémů s distribucí humanitární pomoci.

Mezinárodní humanitární pomoc neustále roste, v loňském roce byla nejvyšší v historii. Přesto jsou každoročně, v době nebývalých humanitárních krizí, nedostatečně uspokojovány potřeby miliónů lidí postižených chudobou, politickými nepokoji a přírodními katastrofami.

„Efektivita a udržitelnost jsou dva z nejnaléhavějších problémů, kterým čelí humanitární organizace," řekla Ann Cairns, prezidentka International Markets, MasterCard, „stále více využíváme našich znalostí k vytvoření inovativních řešení ve spolupráci s nevládními organizacemi, jako je World Vision, která se po celém světě věnuje podpoře osob postižených chudobou a mimořádnými událostmi. Věříme, že toto partnerství může sloužit jako vzor spolupráce pro soukromé a neziskové organizace pro udržitelná řešení nejobtížnějších světových krizí."

„Reagovat na katastrofy a pomáhat lidem v nouzi je naší společnou odpovědností," říká Kevin Jenkins, prezident World Vision International, „World Vision si cení podobných partnerství, jejichž cílem je posunout vztah mezi nevládními organizacemi a soukromými podniky.“

Pomocí digitální identifikace a elektronických platebních technologií jako World Vision’s Last Mile Mobile Solutions (LMMS) a MasterCard Aid Network chtějí MasterCard a World Vision v rámci partnerství zlepšit realizaci humanitární pomoci. MasterCard chce ve spolupráci s World Vision vyzkoušet oba tyto systémy na Filipínách a po tajfunu Haiyan pomoci zdejším maloobchodníkům znovu vybudovat své firmy. Po loňském zemětřesení v Nepálu začala World Vision využívat LMMS a MasterCard Aid Network při zprostředkování široké škály služeb, potravinové pomoci a vybavení.

Logo MasterCard MasterCard (NYSE: MA) je jednička v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách. Provozuje nejrychlejší síť pro zpracování plateb, která propojuje spotřebitele, finanční instituce, obchodníky, vlády a podniky ve více než 210 zemích a teritoriích celého světa. Produkty a řešení společnosti MasterCard ještě více usnadňují, zabezpečují a zefektivňují každodenní obchodní činnosti – například nakupování, cestování, podnikání a hospodaření s financemi.
Více informací na: www.mastercard.com
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688