Počasí na každý den: denní předpověď počasí, víme, jak dnes bude

Počasí zajímá každého z nás, nejen meteorology, zemědělce a zahradníky, silničáře a vlekaře. I stavby a rekonstrukce ovlivňuje počasí. Počasí může za to, jaká bude návštěvnost lyžařských středisek, ale také koupališť a venkovních bazénů. Počasí a jeho změny ovlivňují naše plány a aktivity, naši dovolenou. Počasí určuje, jak budeme oblečeni a počasí může za to, jakou máme náladu. O počasí se velmi přehledně, přesně a cíleně dozvíte na meteobox.cz.


Je pro vás totiž připravená již druhá přepracovaná verze české lokalizace stránek yr.no, nově právě na adrese meteobox.cz.

Norská meteorologická služba yr.no je v poslední době často navštěvovanou stránkou právě z České republiky. Návštěvníci z ČR jsou na stránkách yr.no třetí největší skupinou hned po Norech a sousedních Švédech. Předpovědi yr.no mohou díky své přesnosti velmi dobře soutěžit i s naším národním hydrometeorologickým ústavem.

Na úvodní straně je k dispozici přehledová mapa dnešní předpovědi počasí pro Českou republiku, můžete se podívat na dnešek i na předpověď na další dny pro jednotlivé kraje a místa v ČR. Ve vyhledávání pak naleznete předpověď počasí pro kterékoliv místo v ČR či na světě, od Sněžky až třeba po Kapverdy.

Jedním klikem se snadno dostanete na přehled počasí na Slovensku, v Německu, Rakousku či Polsku, můžete sledovat počasí v celé Evropě nebo se podívat, jak vypadá počasí u moře. Výběr je čistě na vás a že je z čeho vybírat!


 





Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky