MatchaTea recepty: lahodné lanýže

Petr Patočka, 23.2.2016

Pro všechny, kdo hledají zajímavou a zdravou možnost, jak si zpestřit domácí koláčky, sušenky, přinášíme recept s Matcha. 

MatchaTea lanýže

G7buE.jpg 

Ingredience:
50 g smetany na šlehání
150 g bílé čokolády
15 g másla
5 g zeleného čaje MatchaTea
Limetka
Marcipánová hmota

Postup:
Ve vodní lázni zahřejeme smetanu, přidáme na kostečky nalámanou čokoládu. Necháme rozehřát, přidáme máslo a v trošce vody rozmíchaný čaj. Vše dobře promícháme. Lehce si vyválíme marcipán a vykrajujeme kolečka o průměru 5 centimetrů. Hmotu necháme v lednici ztuhnout. Poté lžičkou vykrajujeme kousky, které rychle v dlani zpracujeme do kuličky a balíme do vykrojených koleček. A opět dáme ztuhnout do lednice. Posypeme čajem smíchaným s moučkovým cukrem.

O MatchaTea.cz                 
Společnost Čajová květina s.r.o. je největším dodavatelem MatchaTea – prvotřídního 100% zeleného čaje v BIO kvalitě přímo z Japonska, a to zejména do gastronomických zařízení, obchodů a welness & fitness center. V nabídce jsou i další BIO produkty s obsahem čaje včetně doplňkového sortimentu. MatchaTea nakupuje společnost přímo u japonského výrobce a čaj se pěstuje pouze na organických plantážích. Společnost volí výrobky reprezentující moderní, zdravý životní styl, přičemž se zaměřuje na popularizaci méně známých produktů a/nebo inovativní zpracování či nabídku tradičních výrobků. Je nositelem řady certifikátů kvality, včetně české známky BIO. Nabídka a prodej jsou realizovány přednostně prostřednictvím vlastní sítě obchodních zástupců, která umožňuje dodržet vysokou kvalitu prezentace produktů koncovým spotřebitelům.

Více informací na:
www.matchatea.cz/



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně