Barbora Dlabáčková (MasterCard)
Osobní finance  |  08.01.2016 16:23:36

MasterCard ocenil osm výjimečných projektů v oblasti platebních karet

Společnost MasterCard, jednička v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách, ocenila výjimečné projekty roku 2015 v platebních kartách. Slavnostní předání cen bylo vyvrcholením celodenní konference MasterCard Day, která se konala 7. ledna ve Výstavní síni v pražském Mánesu. Autoři nejúspěšnějších projektů si odnesli celkem osm skleněných trofejí. Součástí večera byla exkluzivní expozice vybraných fotografií spojená s představením knihy Roberta Vana „Fotka nemusí být ostrá.“

 „Jsme velmi rádi, že si banky a další instituce vybírají společnost MasterCard jako partnera při realizaci svých inovativních projektů. To odpovídá dlouhodobé vizi společnosti MasterCard, která má za cíl zjednodušovat zákazníkům každodenní život,“ řekl Miroslav Lukeš, generální ředitel MasterCard pro Českou republikuSlovensko, „i rok 2015 přinesl řadu zajímavých inovací, na nichž se naše společnost aktivně podílela. Těšíme se na letošní rok a další výzvy, které nás v oblasti placení v České republice čekají.“

 V průběhu večera bylo předáno celkem osm cen v celkem sedmi kategoriích (abecedně):

 

Ocenění

Společnost

 

Acquirer 2015

ČSOB

Absolutní meziroční nárůst objemů v acquiring businessu

Acquiring Innovations 2015

ČS

UniCredit Bank

Implementace mPOS

Implementace mPOS

Issuer 2015

ČSOB

Absolutní meziroční nárůst objemů businessu na vydaných kartách

Most Effective Marketing Campaing 2015

GE Money Bank

Soutěž Master InCard

Product 2015

KB

MasterCard World Business

Special Mention 2015

Plzeňské městské dopravní podniky

Instalace bezkontaktních platebních terminálů ve vozech městské hromadné dopravy

Special Mention 2015

Fio banka

Zapojení do programu Priceless Specials

 

Nejúspěšnějším partnerem MasterCard se za loňský rok stala ČSOB, která si odnesla celkem dvě ceny.  Ocenění Issuer 2015 získala za největší absolutní meziroční nárůst objemu businessu na vydaných kartách MasterCard. Cenu Acquirer 2015 pak banka získala za největší absolutní meziroční nárůst objemů v acquiring businessu.

 Cenu Product 2015 za nejlepší prémiový projekt získala Komerční banka za produkt MasterCard World Business. Jedná se o speciální kreditní kartu pro aktivní podnikatele s řadou unikátních výhod a kromě jiného nabízí například 1 % z každé platby kartou zpět na podnikatelský účet, úvěr 30 tis. bez dokládání výkazů a bez poplatků.

 Nejúspěšnější marketingovou kampaní roku Most Effective Marketing Campaign 2015 byla vyhlášena soutěž Master inCard GE Money Bank na podporu prodeje kreditních karet MasterCard. Na webu GE Money Bank byla pro bankéře připravena edukativní hra, produktový kvíz a prodejní soutěž, která pomohla zvýšit plnění plánu kreditních karet.

 Fio banka získala ocenění Special Mention 2015, za zapojení se do programu Priceless Specials jako první banka v České republice. Svým klientům umožnila čerpat slevy u obchodníků, kteří jsou v Priceless Specials zapojeni. „Běžné bankovní služby poskytujeme standardně bez poplatků. Kromě toho se snažíme nabízet i něco navíc. Proto jsme uvítali možnost zapojení do nadstandardního bonusového programu MasterCard Priceless Specials. Naši klienti tak již skoro rok získávají zpět část peněz ze svých nákupů, nebo si plní své sny,“ říká Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

 Za instalaci bezkontaktních platebních terminálů do vozů městské hromadné dopravy v Plzni ocenila cenou Special Mention 2015 společnost MasterCard Plzeňské městské dopravní podniky.

 Ocenění Acquiring Innovations 2015 získala UniCredit Bank a Česká spořitelna za nejúspěšnější řešení implementace akceptace platebních karet pomocí mobilních platebních terminálů, takzvaných mPOS. UniCredit Bank připravila ve spolupráci se společnostmi Sazka a MasterCard řešení akceptace platebních karet mobilními platebními terminály u smluvních partnerů. Ti budou moci přijímat platby kartou pomocí platebního terminálu připojeného k chytrému mobilnímu telefonu nebo tabletu. 

Logo MasterCard MasterCard (NYSE: MA) je jednička v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách. Provozuje nejrychlejší síť pro zpracování plateb, která propojuje spotřebitele, finanční instituce, obchodníky, vlády a podniky ve více než 210 zemích a teritoriích celého světa. Produkty a řešení společnosti MasterCard ještě více usnadňují, zabezpečují a zefektivňují každodenní obchodní činnosti – například nakupování, cestování, podnikání a hospodaření s financemi.
Více informací na: www.mastercard.com
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

03.07.2023Společnost Mastercard chce začít recyklovat plastové karty Olívia Lacenová (Wonderinterest Trading Ltd. )
19.07.2017PayPal začne v Evropě vydávat vlastní platební karty Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688