Nadělte si WPC terasu pod stromeček, vyberte si ji v zahradním centru

Plánujete v novém roce výstavbu terasy a nemáte představu, jak by měla vypadat a z čeho by měla být? Nadělte si pod stromeček moderní dřevoplasty, jež mají na rozdíl od přírodních materiálů mnoho výhod, které jistě oceníte. Abyste si mohly lépe představit, jak terasa vypadá, případně si vyzkoušet, jaká je chůze po ní, navštivte jedno z terasových center nebo pražské zahradní centrum Garden 6.

Terasová centra (www.woodplastic.cz/terasova-centra/) jsou rozmístěna po celé České republice ve větších městech. „Najdete zde širokou škálu teras a plotů WoodPlastic vyvzorovaných ve velké ploše v přirozeném venkovním prostředí. Naše terasy jsou zde záměrně vystaveny působení deště, slunce, mrazu a dalších běžných povětrnostních vlivů, aby se zákazníci mohli sami přesvědčit, jak naše terasy vypadají při jejich běžném používání,“ řekla Zuzana Krucká, marketingová manažerka WPC - WOODPLASTIC.

Nainstalované terasy tak poskytnou lidem ideální možnost přesvědčit se o jejich kvalitě, vzhledu i působení na dotyk. Na denním světle je tak možno vybrat si správný vzor i barvu. K dispozici jsou pochopitelně odborníci a montážní partneři, kteří vysvětlí, jak má vypadat stavební připravenost a případně pomohou s jejich realizací.

Od jara loňského roku mají zájemci možnost navštívit v Praze zahradní centrum Garden 6 (www.garden6.cz). Zde se budete cítit příjemně nejen díky individuálnímu přístupu sympatického personálu, zaujme vás i prostor, který byl vybudován jako zahrada, na níž si můžete vychutnat stoprocentní odpočinek. „K dispozici jsou WPC terasy o rozloze 102 m2, ale také bazén a zahradní nábytek,“ uvedla dále Krucká. Veškeré vystavené produkty je možné vyzkoušet podle vaší potřeby. Zdarma si pak můžete nechat zpracovat návrh a kalkulaci.

Proč navštívit Garden 6?

Najdete zde nabídku produktů té nejvyšší kvality, individuální přístup k zákazníkovi, zaručena je spokojenost i u nejnáročnějších klientů a máte možnost si prohlédnout a vyzkoušet nainstalované produkty. Kalkulaci a návrh vám zdejší odborníci vypracují zdarma, stejně tak vám profesionálové z realizační firmy poskytnou informace o montáži.


Společnost WPC – WOODPLASTIC a.s. je předním českým výrobcem unikátních produktů z materiálu WPC dle licence Strandex Corporation (USA). Vyrábí a prodává prvotřídní plná terasová prkna s ploty z materiálu WPC (WOOD-PLASTIC COMPOSITE), s obsahem 60 % dřeva a 40 % kvalitního, zdravotně zcela nezávadného polymeru HDPE) v mnoha designech, velikostech i barevných variantách. Produkty WoodPlastic® jsou výjimečné svojí odolností vůči povětrnostním vlivům, vysokou kvalitou provedení, dokonalým designem a téměř nulovou potřebou údržby (zcela bez natírání). Garantovaná záruka činí až 25 let. Více informací na: www.woodplastic.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada