Saxo Bank (home.saxo)
Investice  |  12.11.2015 10:02:39

Saxo nabízí platformu SaxoTraderGo dalším bankám a makléřům

Budování institucionálních vztahů dále podpoří rozšíření partnerství white label

Saxo Markets, institucionální divize skupiny Saxo Bank, pokračuje v posilování své institucionální reputace díky unikátní obchodní platformě SaxoTraderGO, která je nyní k dispozici i white label klientům (WLC).

První white label klienti už platformu SaxoTraderGO aktivně využívají. V souvislosti s blížícím se spuštěním v příštích měsících se navíc poptávka současných i nových WLC zvyšuje. Rychlý rozjezd platformy, která má mezi soukromými klienty Saxo Bank velký úspěch, ukazuje touhu trhu

po intuitivních řešeních. Platformou už nyní prochází téměř 40 % maloobchodních transakcí banky. Saxo Bank nyní nabídne přístup k tomuto skvělému obchodnímu nástroji i některým WLC klientům, kteří stále častěji hledají bezproblémovou obchodní platformu, kterou je možné využívat na všech mobilních i stolních zařízeních.

Christian Hammer, vedoucí platforem v Saxo Bank tvrdí: Naši dosavadní a noví white label klienti mohou těžit z více než dvaceti let zkušeností a inovací v oblasti obchodní infrastruktury. Naše platforma jim umožní přizpůsobit své klientské prostředí a najít nové prostředky pro tvorbu výnosů. Jde o příležitost znásobit obchodní objem a současně chránit svůj byznys před negativy rychlých technologických změn.

Naše schopnost poskytovat přístup k obchodování jako součásti hodnotového řetězce komplexních služeb a možnost integrovat naši platformu do existujícího rozhraní klienta odlišují naši nabídku od ostatních a současně zdůrazňují náš trvalý závazek být zprostředkovatelem obchodování pro banky i makléře po celém světě.

Věříme, že kombinace platformy SaxoTraderGO, která je vybudována na OpenAPI, nabízí neomezené možnosti přizpůsobení na míru, což může změnit způsob, jakým budou obchodní technologie využívány pro white label v budoucnosti. Naším cílem je do konce roku převést přes 100 white label klientů, kteří budou svým zákazníkům nabízet obchodování na platformě SaxoTraderGO.

SaxoTraderGO je platformou příští generace, kterou Saxo Bank uvedla na trh v květnu 2015. Platforma je vybudována na OpenAPI a nabízí funkcionalitu pro celý cyklus obchodování služby před, v průběhu a po provedení obchodu pro ETF, akcie, futures, opce a FX. Institucionální klienti Saxo Bank budou moci integrovat investiční a obchodní potenciál makléřů přímo do svých vlastních aplikací a systémů.

Partnerství white label zůstává zásadní součástí byznysu Saxo Bank a poskytuje spolehlivý, sofistikovaný a ekonomický způsob nahrazení zastaralé obchodní technologie. Saxo Bank má více než 120 aktivních white label klientů, mezi nimiž je i 10 bank s mezinárodními aktivitami.

Saxo Bank:

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích. Soukromým investorům a institucionálním klientům nabízí komunitní portál TradingFloor.com, první opravdovou sociální trading platformu. Plně licencovaná evropská banka spadající pod dohled dánské FSA svým klientům umožňuje obchodovat FX, CFD, ETF, Stocks, Futures, Options a další deriváty v rámci unikátní platformy SaxoTrader, která doposud obdržela mnohá ocenění, a nově představenou platformu SaxoTraderGO přístupnou z PC, tabletu nebo smartphonu z jednoho účtu ve více než 20 jazycích. Platforma je využívána více než stovkou předních finančních institucí na celém světě. Saxo Bank prostřednictvím Saxo PrivatBank nabízí také profesionální portfolio a správu fondů na úrovni tradičního bankovního servisu. Saxo Bank, která byla založena roku 1992, sídlí v Kodani a jejích 26 poboček zasahuje Evropu, Asii, Střední Východ, Latinskou Ameriku, Afriku a Austrálii.

 Globální online investiční banka

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích. Saxo Bank umožňuje soukromým investorům a institucionálním klientům obchodovat s FX, CFD, cennými papíry, futures, opcemi a dalšími deriváty a poskytuje i profesionální správu portfolia a fondů díky svým online obchodním platformám oceněným řadou různých ocenění.

Více informací na: www.saxobank.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688