Podzimní počasí bude proměnlivé

TNBiz, 21.9.2015

"V úterý bude jasno až polojasno. Ráno a dopoledne ojediněle mlhy. Během dne od západu až oblačno. Nejvyšší teploty 18 až 22 °C. Teplota v 1000 m na horách kolem 15 °C. Povane mírný jižní vítr," popisuje poslední den astronomického léta meteoroložka Dagmar Honsová.

Ve středu tak logicky začíná astromomický podzim a to přesně v 10:20. A počasí jako by chtělo typický podzim předvést - oproti úterku se totiž ochladí a bude pršet.

"Ve středu bude zataženo až oblačno s občasným déštěm nebo přeháňkami. Noční teploty mezi 12 až 8 °C, denní 15 až 19 stupňů Celsia," předpovídá Honsová.

Zamračená obloha ovšem naštěstí nevydrží. Ve čtvrtek sice bude také maximálně 19 stupňů, ale na mnoha místech už bude polojasno.

Ještě lepší bude páteční počasí, protože už bude jasno nebo polojasno a teploty od 16 do 20 stupňů ve stínu. A příjemný bude podle aktuální předpovědi i víkend.

"V sobotu bude skoro jasno až polojasno. Noční teploty 11 až 7 °C. Denní teploty 17 až 21 °C. V neděli bude polojasno. Noční teploty 12 až 8 °C. Denní teploty 15 až 19 °C. Oba dva dny bude foukat mírný severozápadní vítr," uzavírá týdenní předpověď Honsová.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky