Počasí dnes bude letní až tropické, už zítra přijde ochlazení

TNBiz, 17.9.2015

Kdo dnešek, poslední tropický den letošního roku, stráví v zavřený v kanceláři, může hořce litovat. Od zítřka spadnou teploty o deset stupňů dolů a přidá se i déšť.

Předpověď na dnešek
Jasno až polojasno, k ránu a dopoledne ojediněle mlhy nebo nízká oblačnost. Odpoledne v Čechách a na Českomoravské vrchovině od západu přibývání oblačnosti, k večeru místy přeháňky, ojediněle i bouřky. Nejvyšší denní teploty 27 až 31 °C, na severozápadě kolem 26 °C,v 1000 m na horách kolem 24 °C. Později odpoledne a večer od západu přechodně čerstvý západní až severozápadní vítr 5 až 10 m/s, na frontě s nárazy kolem 20 m/s (72 km/h).

Pátek:
Oblačno, přechodně až zataženo, místy přeháňky nebo občasný déšť. Na východě území místy až polojasno. Nejnižší noční teploty 15 až 11 °C. Nejvyšší denní teploty 16 až 20 °C, na východě Moravy a Slezska kolem 22 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 5 m/s, večer slabý proměnlivý vítr do 3 m/s.

Sobota:
Oblačno až polojasno, místy občasný déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty 14 až 10 °C. Nejvyšší denní teploty 18 až 22 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s.

Neděle:
Oblačno, místy občasný déšť nebo přeháňky. Na Moravě a ve Slezsku až zataženo, občas déšť, místy i trvalejší. Nejnižší noční teploty 14 až 10 °C. Nejvyšší denní teploty 16 až 20 °C. Mírný severní až severovýchodní vítr 3 až 7 m/s.

Pondělí:
Oblačno až zataženo, místy občasný déšť nebo přeháňky, hlavně na východě. Nejnižší noční teploty 13 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty 14 až 18 °C. Mírný severní až severovýchodní vítr 2 až 6 m/s.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky