Nové opravy na D1: aktuální omezení a zúžení

TNBiz, 7.9.2015

Dělníci mezi Měřínem a Velkým Meziříčím začali s opravami ve středovém pásu dálnice. Na začátku a na konci tohoto úseku, tedy na 134. a na 141. kilometru dálnice, začali s pracemi na přejezdech středových pásů. Ty se pak budou využívat v rámci samotné rekonstrukce celého úseku.

Tyto práce budou probíhat do 28.září a do té doby se bude jezdit v obou směrech ve dvou zúžených pruzích. Kolony se tu kvůli tomu tvoří zatím pouze nárazově.Tento úsek je už sedmým opravovaným v rámci generální rekonstrukce dálnice D1.

Rekonstrukce úseku mezi Měřínem a Velkým Meziříčím bude stát více než miliardu korun. Další potíže musejí řidiči očekávat ode dneška i ve Středních Čechách a to mezi Hvězdonicemi a Ostředkem tedy mezi 28. a 34. kilometrem dálnice D1. Kvůli demontáži provizorních svodidel se tam bude provoz v obou směrech stahovat do jediného pruhu.

Kvůli tomu se tam hlavně v dopravních špičkách tedy ráno a odpoledne očekávají velké komplikace a dlouhé kolony. Tohle omezení je jen krátkodobé, končit by mělo ve středu ráno.
 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky