chytryhonza.cz (chytryhonza.cz)
Finanční rady  |  22.06.2015 17:44:53

Do banky ani pojišťovny už nikdy nemusíte

Existuje totiž jedno místo, kde své finance vyřešíte od A do Z. Místo, na kterém se sloučily ty nejvýhodnější produkty všech bank a pojišťoven na českém trhu.

Seznamte se s konceptem Chytrých adres.

Chytrá adresa je kamenná pobočka ve vašem městě, která kombinuje rychlost, pohodlí a nezávislost srovnání finančních produktů přes internet s osobním přístupem důkladně proškoleného finančního specialisty. To vše pod jednou střechou.

Jak to funguje v praxi?

Řekněme, že se chcete ujistit, že je vaše pojištění to nejvýhodnější, jaké můžete mít. Nebo vás zajímá, jaká banka má momentálně hypotéku s nejnižší sazbou na trhu.

Na Chytré adrese vám specialista srovná nabídky bank a pojišťoven, navrhne doporučený produkt včetně odůvodnění, proč by na vašem místě zvolil právě ten. Objektivně, bez “tlačení” té či oné finanční instituce.

 Specialista vás nebude do ničeho nutit. Nikdy. Nad šálkem kávy vám vše vysvětlí a až pokud se pro koupi produktu sami rozhodnete, během chvilky vám jej sjedná.

 Chytrá adresa vás však kromě přístupu specialistů překvapí i samotným fungováním, jak popisuje Jiří Paták, zakladatel Finanční skupiny Chytrý Honza, která za projektem stojí: “Myslím, že lidé budou hodně překvapeni, jak může pobočka v dnešní době fungovat. Už otevírací doba je nezvyklá. Vycházíme z toho, že pracující člověk nemá čas přes den řešit pojištění nebo hypotéku. Potřebuje mít klid, a to ideálně mimo pracovní dobu. Proto si lze jednoduše rezervovat termín na www.chytraadresa.cz i večer nebo o víkendu, prostě kdykoliv se to člověku hodí. A rozhodně ho na místě nečeká nudné prostředí jako někde na úřadě. Zapracovali jsme na tom, aby byl v přátelském prostředí. Zkrátka aby se u nás cítil jako doma.”

 A kde už se můžete přijít na Chytrou adresu podívat? Momentálně jich po České republice funguje pět: v Liberci, v Plzni, v Sedlčanech a dvě v Praze. A Jiří Paták dále dodává: “Během krátké doby otevřeme i v Ostravě, Brně, Novém Jičíně a Českých Budějovicích.”

 Zájemci o lepší finanční servis se zkrátka mají na co těšit. Chcete vědět víc? Podívejte se na www.chytraadresa.cz, kde si můžete rovnou rezervovat termín osobní schůzky. 

Více informací o společnosti Chytrý Honza

Portál Chytrý Honza nabízí rychlé a objektivní srovnání finančních produktů a služeb mnoha desítek finančních institucí působících v České republice. Široký výběr, možnost přizpůsobit si produkt na míru, čas na rozmyšlení při rozhodování a zároveň jeho úspora dělají z Chytrého Honzy skutečně platného partnera při řešení osobních financí. Chytrý Honza zájemcům srovná všechny dostupné produkty online, aby si mohli vybrat ten nejvhodnější – od hypotéky, přes pojištění a tarify mobilních operátorů až po dodavatele energií. Od svého vzniku v roce 2009 již Chytrý Honza získal přes 250 000 spokojených zákazníků. Ti si aktuálně mohou vybírat z celkem 18 produktů ve více než 1900 variantách. Akvizicí sítě finančních poradců Bonnet.cz v roce 2014 Chytrý Honza získal více než 1 400 specialistů ve všech regionech ČR. Zakladateli portálu jsou Jiří Paták a Jakub Havrlant.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Finanční rady:

St   0:00  Penzijní připojištění se mění, pro koho je výhodné Petr Holub (MojeNebankovka)
Út 13:15  Rozšiřujeme nabídku ETF: AI, Indie, obrana a další Marek Pokorný (Portu)
Út   8:00  Před koupí nemovitosti pečlivě kontrolujte rezervační smlouvu Petr Holub (Zoxo Financial s.r.o.)
Po 11:39  Jak vybrat správný rekvalifikační kurz: Průvodce pro začátečníky Tereza Drbohlavová (RekvalifikacniKurzy.cz)
Po 11:09  Jak kombinovat rekvalifikační kurzy s plným pracovním úvazkem? Zuzana Dubová (RekvalifikacniKurzy.cz)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688