Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Podnikání  |  23.06.2015 14:09:40REKLAMA

Kalendáře a diáře na míru Vaší firmě

I v době moderních technologií a chytrých aplikací mají na pracovních stolech své místo kvalitní diáře: zaznamenáváme si do nich důležité obchodní schůzky, objednávky, akce, ale i svátky, výročí, jubilea, prostě nejdůležitější data našeho pracovního i soukromého života. Společnost PRESCO GROUP, která se výrobě diářů a kalendářů věnuje už dvacet let, nabízí řešení, jak se mohou právě diáře stát ideálním dárkem a propagací Vaší společnosti.

Buďte svým zákazníkům blíž 365 dnů v roce

Zbrusu nový sortiment kalendářů a diářů pro rok 2016 přináší široký výběr nejrůznějších titulů, které jsou určeny nejen pro maloobchodní trh, ale také pro firemní klientelu. I když by se mohlo zdát, že doba kalendářů a diářů s logem je již minulostí, opak je pravdou. Zájem o toto zboží neklesá a tomu se přizpůsobuje i nabídka titulů. V případě firemních zákazníků hraje velkou roli též design, kvalita a příznivá cena výrobků. Zejména u diářů z nové kolekce PRESCO GROUP je patrný velký důraz na vysokou kvalitu povrchových materiálů desek, vyráběných v mnoha barevných variantách, doplněných o moderní ražbu letopočtu a dalších ozdobných prvků. Diáře obsahují praktické kalendárium na bílém papíře (v případě levnějších diářů), nebo žlutém, v případě luxusnějších typů. Pro komfortní plánování je kalendárium čtyřjazyčné a dle typu diáře rozvržené jako denní, nebo týdenní. Kolekci diářů doplňují oblíbené kapesní diáře, které se vejdou do každé kabelky nebo tašky. Luxusnější varianty diářů jsou opatřené praktickou gumičkou na uzavírání, díky které diář vypadá velmi elegantně a je chráněn proti poškození vnitřních stránek při nošení v tašce.

Mezi kalendáři pro firemní účely vítězí ověřené tituly, které mají zákazníci rádi především pro jejich praktičnost a kvalitu. Stálicemi v sortimentu pro reklamní účely jsou stolní manažerské kalendáře, nabízené v několika variantách. Na výběr je například manažerský kalendář s citáty, daňový, dvoutýdenní nebo plánovací. Stolní kalendáře mají jednoduchý design a obsahují spoustu užitečných informací pro podnikatele a manažery. Samozřejmostí je možnost reklamního dotisku loga na spodní lištu stojánku. Pro potisk jsou vhodné i další stolní obrázkové tematické kalendáře, záleží jen na požadavcích a přání klienta. Klasikou mezi reklamními kalendáři jsou nástěnné tituly, zejména pak umělecké a fotografické kalendáře. V nové kolekci PRESCO GROUP klienti najdou nástěnné kalendáře vždy ve dvou provedeních, a to buď se zkrácenou zadní stranou (určené zejména pro maloobchodní prodej), nebo prodlouženým zadním kartonem, který je určen pro reklamní potisk. Reklamní plocha dává velký prostor pro umístění loga, popisků a dalších informací o Vaší firmě. Škála motivů kalendářů je nepřeberná – uspokojí milovníky přírody, umění, zvířat, cestování, designu nebo rychlých kol. Za zmínku stojí i oblíbené licenční tituly – Krteček, Alfons Mucha, Walt Disney, Josef Lada a další. Kolekce pokračuje v úspěšné edici „Design Collection“, pod kterou jsou vydávány exkluzivní umělecké nástěnné kalendáře a diáře. V sezoně 2016 to budou kalendáře s díly Roye Lichtensteina, Olega Slepcoffa, Jaromíra Švejdíka a dalších. „Naším cílem je přinášet na trh atraktivní a výjimečné tituly a dělat především naším zákazníkům radost, ″ shrnul kolekci Petr Skokan, partner a zakladatel společnosti PRESCO GROUP.

Ať je logo vidět

Jaké jsou nejvhodnější metody umístění loga? U diářů je to především ražba na desky diáře. Mezi nejoblíbenější povrchy z nabídky PRESCO GROUP, vhodné právě pro ražbu, patří materiál Capys, Balacron, Aprint, Tuscon a Tailor. Novinkou nové kolekce je materiál Orion. Měkký povrch s efektním vodorovným lepením v místě spoje dvou barev je vhodný pro všechny druhy ražby. Aktivity Vaší společnosti lze prezentovat i dalšími vhodně zvolenými doplňky: vlepením reklamních listů, reklamní předsádky, záložky nebo loga na krabičku. Další možností je použití laserové technologie, která je vhodná v případě nutnosti zachování jemných kontur Vašeho loga.

V případě kalendářů se tisková metoda vždy volí podle složitosti motivu. Nejčastěji se jedná o sítotisk na spodní lištu, nástěnné a stolní kalendáře je možné též opatřit samolepkou, na kterou lze natisknout také složité motivy a obrázky.

Nástěnné a stolní kalendáře na zakázku v několika jednoduchých krocích

Pokud má klient náročnější požadavky na vzhled, téma a zpracování kalendáře nebo diáře, nebo si nevybere ze standardní nabídky, může využít možnosti výroby na zakázku. Pro lepší orientaci a pohodlí je na webových stránkách společnosti PRESCO GROUP k dispozici on-line kalkulátor, který umožní získat představu o požadovaném individuálním produktu a jeho ceně. Tento pomocník dokáže vytvořit náhled příslušného titulu, spočítat jeho cenu při různých objemech a odeslat požadovanou poptávku k finálnímu zpracování. Nakonfigurovat lze kalendáře nebo diáře ze standardní nabídky, nebo vložit vlastní fotografie, loga a popisky. Splnit lze téměř všechna přání klientů a společně vytvořit originální a jedinečný reklamní produkt, který bude dělat radost všem obdarovaným.

Ocenění pro kalendáře

Společnost PRESCO GROUP se pravidelně umísťuje na předních místech v soutěžích Kalendář roku a Najkrajší kalendár Slovenska. V letošním, již 15. ročníku soutěže Kalendář roku, byly oceněny dva kalendáře právě z „Design Collection″. V kategorii „Fotografie“ se na druhém místě umístil nástěnný kalendář Káva a v kategorii „Podpora cestovního ruchu“ získal druhé místo nástěnný kalendář Zlatá Praha Franze Kafky.

On-line kalkulátor a nová kolekce kalendářů a diářů PRESCO GROUP na www.presco.cz







?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688