Nemáte peníze na nedoplatky za energie? Pomůže vám služba zaplatíme vaše účty

REKLAMA       Jiřina Kavková, 28.5.2015

Získat můžete částku až 10 000 Kč a to až na 30 dnů. Celý proces žádosti o tuto službu Vám nezabere více jak 5 minut a vyřídíte jej z pohodlí místa, na kterém se právě nacházíte…

Službu „zaplatíme vaše účty“ provozuje společnost Kouzelná půjčka, nebankovní instituce nabízející půjčky dle zákona o spotřebitelském úvěru. V rámci této služby můžete na dobu až 30 dnů získat částku až 10 000 Kč, kdy peníze z této půjčky nepošle Kouzelná půjčka na Váš běžný účet, ale na účet uvedený na faktuře, kterou přiložíte k žádosti o půjčku.

 

Celý proces žádosti probíhá online a je velmi snadný

Formulář s žádostí o službu „zaplatíme vaše účty“ najdete na této stránce (zde) webu www.kouzelnapujcka.cz. Jeho vyplnění vám nezabere více jak 5 minut s tím, že o výsledku vaší žádosti o půjčku budete informováni SMS zprávou do 60 minut od odeslání žádosti. Poté, co potvrdíte SMS zprávou svůj zájem o půjčku, mohou odejít peníze z Kouzelné půjčky na účet uvedený na faktuře.

Půjčku v rámci služby „zaplatíme vaše účty“ si vždy berete dle zákona o spotřebitelském úvěru, který vám, jako klientovi, nabízí vysokou míru ochrany (na trhu jsou i společnosti nabízející půjčky dle občanského zákoníku, který tak vysokou míru ochrany nenabízí), podoba smlouvy o úvěru je vám k dispozici k nahlédnutí na této internetové stránce (zde).

Dozvíte se, kolik Vás půjčka bude stát

Ještě před tím, než požádáte o půjčku, sdělí vám Kouzelná půjčka celkové náklady spojené s půjčkou (tzv. RPSN), tak jak to přikazuje zákon o spotřebitelském úvěru. Nekupujte tedy žádného zajíce v pytli, jak by se tomu mohlo stát v případě, kdybyste žádali o půjčku dle občanského zákoníku.

Pokud vás tedy zastihly nečekané výdaje v podobě nedoplatků za energie v době, kdy máte hluboko do kapsy, neváhejte se s důvěrou obrátit na společnost Kouzelná půjčka s žádosti o službu „zaplatíme vaše účty“. Uvidíte, že budete překvapeni, jak snadno celý problém vyřešíte.

Kvalitu nabídky společnosti Kouzelná půjčka nedávno potvrdili i nezávislí analytici v testu, ve kterém se Kouzelná půjčka umístila na 2. – 3. místě, viz informace na této stránce (zde) webu Kouzelné půjčky.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky