Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Podnikání  |  26.05.2015 09:15:06REKLAMA

Díky virtuálnímu sídlu společnosti lze podnikat mnohem snáze

Pokud už nějaký ten čas podnikáte, anebo se teprve chystáte, jistě jste alespoň částečně zaslechli o pojmu virtuální kancelář. Mnozí již pochopili a ví, že jde o poskytnutí lukrativní adresy spolu s určitými komunikačními službami. Jedná se o výhodnou příležitost pro společnosti, jež nemají vyhovující, reprezentativní prostory, které by mohly sloužit jako sídlo. Anebo fungují v malé, zapadlé vesničce, což není ideální lokalitou pro obchodní partnery, zákazníky apod.

I vaše firma je na tom podobně? Pak můžete stále využít možnosti sjednání virtuální kanceláře, třeba v našem hlavním městě. Získáte řadu velkých výhod a vaše podnikání to posune pozitivním směrem kupředu.

Proč právě virtuální kancelář?

Virtuální kancelář v podstatě žádnou kanceláří není. Fyzicky v ní sídlit nebudete, ale oficiální sídlo se bude nacházet na příslušné adrese. Na mnohem významnější, než nyní, což udělá na veřejnost zajisté dojem. Může to být v Praze, Brně, Ostravě či jinde. Samozřejmě nikomu nemusíte vykládat, že jde pouze o virtuální kancelář. Zákazníci a obchodní partneři budou mít pocit, že vaše společnost opravdu sídlí na lukrativní adrese. Dovolají se na recepci, budou hovořit s asistentkou, která všechny hovory vždy kladně vyřídí. Virtuální asistentka se bude tvářit jako váš věrný zaměstnanec, ač vlastně pracuje z jiného místa, než reálně vy.

Velkým plusem je absolutní nestarání se o pořádek v kanceláři, o vybavení, jež vyžaduje údržbu apod. Na adresu vám bude chodit korespondence, která vám bude pravidelně přeposílána, spolu se zanechanými vzkazy z hovorů, takže se nestane, že se k vám něco důležitého nedostane. Nespornou výhodou jsou minimální náklady, jež vznikají v porovnání s klasickou kanceláří. Vše máte bez starostí, zařizování a papírování.

Jenže, co když se s vámi bude chtít zákazník nebo kdokoli jiný sejít? Pak může nastat problém! Buď uvedete vše na pravou míru nebo si zařídíte virtuální kancelář skrze firmu, která vám toho může nabídnout mnohem více. Kupříkladu společnost Firmus poskytuje v rámci virtuálního sídla možnost krátkodobého pronájmu zasedací místnosti. Ta je plně a moderně vybavena. V sídle vaší firmy si tedy můžete sjednat kdykoliv schůzku.

Kolik založení virtuální kanceláře stojí?

Společnost Firmus připravila pro své zákazníky, co chtějí virtuální kancelář využít, několik balíčků. Cena se liší v závislosti na frekvenci plateb, adrese a rozsahu poskytovaných služeb. Výhodně se zde dá pořídit spolu s virtuálním sídlem také ready made společnost. Firmus se totiž věnuje také ready made společnostem a tvorbě s.r.o. či a.s. na klíč. Na kompletní ceník se můžete podívat na těchto stránkách.

Kde můžete mít virtuální sídlo?

Volné prostory pro virtuální kancelář má společnost Firmus v Praze 1, 2, 3, 10, nebo na Slovensku, v Bratislavě. Je jen na vás, jakou lokalitu si zvolíte. Každopádně budete působit mnohem profesionálněji a reprezentativněji.

Je pro vás tato příležitost zajímavá? Pak nahlédněte na stránky Firmus.cz, kde se dozvíte kompletní informace o možnostech pro podnikání, jež vám může tato zkušená společnost nabídnout.

 







?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688