Život v Rezidenci Modřanka bude stát za to

REKLAMA       Jiřina Kavková, 19.5.2015

Nové byty vyrostou v pražských Modřanech poblíž soutoku Vltavy s Berounkou. Modřany tak ozdobí rezidence do tvaru podkovy, který svým novým obyvatelům poskytne klid, soukromí a spokojený život.

 

Představte si život v okolí modřanské zeleně, v blízkosti řeky a Cholupického potoka. Samozřejmostí je krásný prostorný prosluněný byt s výhledem na Prahu nebo s předzahrádkou, kde si můžete vypít kávu, grilovat s rodinou či přáteli nebo jen v klidu, soukromí a tichosti nasávat energii.

Nové byty v Modřanech

Nemusíte zůstat jen u představ, Rezidence Modřanka bude přesně taková. Chystaný developerský projekt na Praze 4 nabízí moderní bydlení vybroušené k dokonalosti – 292 bytů, 796 místností, 281 balkónů a teras o rozloze 4.500 m2. Nebudou chybět ani předzahrádky v celkové výměře 4.204 m2 a zasklené lodžie na ploše 1.993 m2. Bude opravdu z čeho vybírat. Šikovně uspořádané pražské novostavby do tvaru podkovy zajistí svým obyvatelům soukromí a klid.

Nové byty v Rezidenci Modřanka jsou prosluněné a orientované na všechny světové strany. Budete tak vstávat se sluncem a také vás bude vyprovázet do postele. Rozlehlé terasy na vrcholu budovy nabízí panoramatické výhledy na okolí.

Děti se v Modřanech vyřádí

Komplex je také velmi přátelský k dětem, protože si mohou na travnatém náměstí nerušeně hrát a budou rodičům stále na očích. V atriu Rezidence Modřanka budou také dvě hřiště s prolézačkami. V okolí projektu je fotbalové hřiště a také cyklostezka. Teenageři jistě ocení skatepark s krytou minirampou a U-rampou.  

 

Lodní přívoz, který spojuje osídlené Modřany s přírodnějším levým břehem Vltavy, vás odveze třeba na dostihy v Chuchli, které se konají každou neděli. Pokud rádi běháte, můžete se zúčastnit bezplatných lekcí běhu, které pořádá městská část Praha 12 a Dům dětí a mládeže Praha 12 s názvem Dvanáctka běhá.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba