Saxo Bank (home.saxo)
Investice  |  20.04.2015 14:22:40

SAXO BANK POMÁHÁ OBCHODNÍKŮM V ORIENTACI NA TRZÍCH POMOCÍ VIDEO STREAMINGU, KTERÝ PŘINÁŠÍ AKTUÁLNÍ NÁZORY EXPERTŮ

Saxo Bank, specialista na online investice a obchodování, je první investiční bankou, která živě přenáší názory specialistů na obchodování svým retailovým klientům.

 

Saxo Bank chce prorazit největší bariéru v investování pro drobné investory tím, že jim v reálném čase umožní přístup k názorům jejího týmu expertů a analytiků na současné obchodování. Tento krok slouží k dalšímu vyrovnání podmínek mezi drobnými a institucionálními investory a vede k větší demokratizaci obchodování, což je prvořadým cílem Saxo Bank už více než dvacet let.

 

Tato nová služba nazvaná #SaxoStrats je k dispozici na Twitteru přes @SaxoStrats. V souladu s inovativním duchem společnosti je tato služba k dispozici i na Periskopu, nové on-line aplikaci Twitteru, která je dostupná hlavně pomocí mobilních telefonů. Vzhledem k tomu, že až pětina všech retailových transakcí banky probíhá v současnosti přes mobilní telefony, z toho 60 % na smartphonech a 40 % přes tablety, zákazníci vyžadují přístup k aktuálním informacím kdekoli a kdykoli. Služba #SaxoStrats tento požadavek beze zbytku splňuje.

 

Claus Nielsen, Head of Markets Saxo Bank, prohlásil: Odstranili jsme závažnou překážku v obchodování. Poskytli jsme našim retailovým klientům další zásadní nástroj pro investování. Rozvoj technologií umožňuje lepší přístup k informacím než kdy dřív a většina našich klientů si může stahovat dokumenty o výnosech, srovnávací grafy, nebo sledovat aktuální finanční zprávy jednoduchým vyhledáním na webu. To, co naše služba nabízí, jsou tipy pro možné další obchodování, názory našich analytiků na právě probíhající vývoj trhů a z toho vyplývající možnosti okamžitých obchodních transakcí.

 

Drobní investoři se pouštějí do stále složitějších způsobů obchodování. Svá portfolia vnímají komplexně, diverzifikují svá rizika a přesouvají se do nových kategorií aktiv. Čas a informační zdroje, které jsou potřeba pro sledování trhů a dosahování dobrých výnosů, jsou často mimo jejich dosah. Vzhledem k tomu, že jsme se zřejmě již dostali do stavu, kdy je k dispozici až příliš mnoho informací, nabízíme jejich nezávislou analýzu, pohled na trh v reálném čase a konkrétní nápady pro obchodování tedy něco, co institucionální investoři mají už léta.

 

Služba #SaxoStrats zahrnuje kompletní spektrum aktiv a produktů obchodovaných na platformách Saxo Bank a živý přenos názorů na obchodování svých expertů. K těm patří: Patrice Henault futures a kotované opce; Simon Fasdal a Michael Boye dluhopisy; Mads Koefoed a Kay Van Peterson makroekonomická strategie; Peter Garnry akcie; Ole Hansen komodity, a John Hardy FX obchody.

 

 

Video kanál je k dispozici klientům Saxo Bank, uživatelům TradingFloor a lidem, kteří platformu sledují na sociálních sítích. Aplikace nabízí v reálném čase názory analytiků a jejich myšlenky týkající se komodit, akcií, globální makroekonomiky a FX. Na rozdíl od mnoha analytiků na straně poskytovatelů služeb analytici Saxo Bank sami podle svých doporučení obchodují, což znamená, že jejich zájmy jsou plně v souladu se zájmy klientů Saxo Bank. Jejich investice můžete v reálném čase sledovat na: https://twitter.com/SaxoStrats.

 

Bližší informace naleznete na:

https://www.tradingfloor.com/analysis/saxostrats

 

Saxo Bank

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích. Soukromým investorům a institucionálním klientům nabízí komunitní portál TradingFloor.com, první opravdovou sociální trading platformu. Plně licencovaná evropská banka spadající pod dohled dánské FSA svým klientům umožňuje obchodovat FX, CFDs, ETFs, Stocks, Futures, Options a další deriváty v rámci unikátní platformy SaxoTrader, která doposud obdržela mnohá ocenění a která umožňuje přístup na burzu z PC, tabletu nebo smartphonu z jednoho účtu ve více než 20 jazycích. Platforma je využívána více než stovkou předních finančních institucí na celém světě. Saxo Bank prostřednictvím Saxo PrivatBank nabízí také profesionální portfolio a správu fondů na úrovni tradičního bankovního servisu. Saxo Bank, která byla založena roku 1992, sídlí v Kodani a jejích 26 poboček zasahuje Evropu, Asii, Střední Východ, Latinskou Ameriku, Afriku a Austrálii.

 

 Globální online investiční banka

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích. Saxo Bank umožňuje soukromým investorům a institucionálním klientům obchodovat s FX, CFD, cennými papíry, futures, opcemi a dalšími deriváty a poskytuje i profesionální správu portfolia a fondů díky svým online obchodním platformám oceněným řadou různých ocenění.

Více informací na: www.saxobank.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688