Akcieatrhy (Akcieatrhy.cz)
Investice  |  07.04.2015 11:43:31

MoneyExpo se opět blíží

MoneyExpo Trading je už v pátém ročníku. Oproti ročníku prvnímu jsme zkušenější, ale stále trváme na pravidlech, která jsme si dali už tehdy: jsme nezávislá akce, přednášky v hlavním sále jsou čistě vzdělávací. Žádný marketing! A na co se tedy těším a co doufám, že stihnu?
 
 
 
Samozřejmě na Johna Persona, slyšet člověka, který se trhy zabývá už desítky let je poučné vždy. A John má díky širokému záběru opravdu co říct. Ostatně vybírání účastníků je skvělá forma sebevzdělávání – sledovat analýzy Johna Cartera, Joa DiNapoliho nebo právě Johna Persona je skvělá škola

 
 
John kromě dvou přednášek v hlavním sále pořádá i workshop, kde bude právě tyto analýzy rozebírat – jak se dívá na trhy, jaké své nástroje využívá..
 
 
 
Jak z mých příspěvků víte, mám slabost pro Polsko. A když Joe DiNapoli napsal, že jede za svým kamarádem právě do Polska, nemohl jsem se nezeptat, jestli je to tak trader. Joe pobaveně odpověděl, že je to jeden z desíti nejlepších traderů, které zná. Jinak by mu nedal titul DiNapoli Expert. Ano, u sousedů mají opravdu jednoho z nejlepších DiNapoliho žáků. Proto jsem rád, že Piotr Grela přijal naše pozvání. Při přednášce předvede pokročilé užití Fibonacciho úrovní, které se dají použít třeba pro scalping.
 
 
 
I když je podle zastánců scalping relativně bezpečný, osobně se mu vyhýbám. Ale přiznávám, že krátký pohyb v trhu má něco do sebe.
 
 
 
I partneři připravili (a připravují) zajímavý program i workshopy. Ludvík Turek a Roman Dvořák jsou stálice tradingu, jsem zvědavý na zástupce XTB a Directy v live tradingu. Martinu Tomanovi, Davidemu Biocchimu, ale ani Tomáši Hykelovi, nezávislému traderovi, jejich úkol nezávidím. I když live trading na FMET není soutěž, přesto je tlak stovek diváků hodně cítit. No uvidíme, jak se s tím popasují.
 
Čtěte dále:

Jak probíhalo MoneyExpo Trading 2014

Davide Biocchi: profesionální trader na MoneyExpo 2014

Ikona tradingu, Saverio Berlinzani a jeho trojúhelníková arbitráž z moneyexpo 2013 aneb detaily skutečného obchodování. Část první.
Ikona tradingu aneb jak obchoduje Američan Jimmy Young. Část druhá.
Ikona tradingu Alan Farley. Část třetí. 
 
 
 
Ukázku své činnosti, přednášku, která zazněla na jedné z pravidelných schůzek, připravuje ČNATA. Tato nezávislá asociace traderů, zaměřená na sdílení zkušeností a vzdělání tradeů tradery, připravuje úvod do spreadového obchodování. Zatím tato přednáška není v programu, ale jak píšeme, na programu stále pracujeme.
 
 
Pro mě jedním z vrcholů bude i přednáška Luboše Komárka z ČNB (a následná kolegy Michala Stibora samozřejmě také!) na téma intervencí EURCZK. I když o kurzu rozhoduje a k budoucímu vývoji se zásadně vyjadřuje jen rada banky, tak možnost slyšet zdůvodnění a nahlédnout do podkladů pro tehdejší rozhodování mi přijde jako skvělá. A podle podkladů, které jsem viděl, je se opravdu na co těšit.
 
 
 
Určitě jsem na spoustu věcí zapomněl (třeba na společenskou akci, kterou v rámci FMET uspořádá jeden z partnerů), ale podívejte se na program sami. Najdete ho na money-expo.cz.
 
 
A jak praví klasický vysokoškolský vtípek s magisterkou, kdo to dočetl až sem, má u mě 400 slevu na vstupné. Stačí mi poslat email: novotny@f-p-g.cz.
 
 
 
Těším se na viděnou 17.-18. dubna!


Tyto zprávy pro vás vytváří Akcieatrhy.cz






Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688