Jonáš Mlýnek (LYNX)
Okénko investora  |  25.03.2015 09:43:27

Akcie Apple před další růstovou vlnou?

 Investiční newsletter Breakout Trader od Lynx každý týden přináší předplatitelům 5 konkrétních investičních analýz akcií a ETF. Tyto analýzy obsahují konkrétní úrovně vstupu, stop-loss i cílovou cenu. Od roku 2014 akcie Breakout Trader dosáhly zisku 51 % a v roce 2013 dokonce 45% zisku.

V tomto týdnu analytiky Lynx zaujaly akcie Apple (AAPl), Gogo (GOGO), Lufthansa (LHA), Post NL NV (PNL) a ETF navázané ruské akcie Market Vector Russia ETF (RSX).

Konec konsolidace Akcií Apple?

Největší americká společnost co se týče tržní kapitalizace se v minulém týdnu stala členem indexu Dow Jones. Apple se stal již šestou technologickou akcií v indexu, který stále nezahrnuje další technologické giganty jako Google. V indexu nahradil telekomunikačního giganta AT&T (T).

Akcie Apple (AAPL) na konci ledna odstartovaly rally podobnou té z října a listopadu minulého roku. Únor přinesl zdravou korekci, která nyní posiluje šance na další průraz a začátek třetí růstové vlny. Trend zůstane býčí, dokud bude ubráněna úroveň posledního minima na $121.

Klíčovou rezistencí je pro akcie Apple v toto chvíli úroveň $129,57. Proražení by mohlo otevřít cestu až ke $140, což je stále konzervativní cíl s ohledem na velikost minulých růstových vln.

Jako spouštěcí úrovně využijeme $130 a stop-loss lze umístit pod minimum tohoto týdne okolo $125.

 

Holandská pošta Post NL se odráží ode dna

Holandská poštovní a logistická společnost zažila divoká léta 20112014. Rok 2015 je však doposud úspěšným a akciím se daří. Vypadá to, že negativní očekávání jsou již v ceně zahrnuty a býci se chopili kormidla a mohli by pokračovat v rozjeté rally, která byla přerušena konsolidací koncem února.

Konsolidace se přiblížila 20-dennímu klouzavému průměru, což na grafu nabízí zajímavou kupní příležitost. Trh je stále daleko od únorového gapu, což je také pozitivní známka.

Nákup volíme nad konsolidací okolo €4,10, čímž bychom měli mít prostor proti případným falešným signálům. Stop-loss volíme na úrovni pondělního minima a cíl s ohledem na předchozí růstové vlny okolo 4,80.

 

 Získejte kompletní analýzy s úrovněmi vstupu a výstupu 

 

Chcete podrobné analýzy s konkrétními úrovněmi vstupu a výstupu pro všechny výše zmíněné tituly? Celkem můžete každý týden získat investiční analýzy čtyř akcií a jednoho ETF. Požádejte zdarma a bez závazků o zaslání investičního newsletter Breakout Trader na odkazu -http://www.lynxbroker.cz/investicni-doporuceni/. 

 

Upozornění: Všechny úrovně vstupů i výstupů z obchodů vychází z osobních strategií autorů newsletteru a mají pouze informativní charakter. Neměly by být chápány jako specifická nákupní a prodejní doporučení, ale jako podklad pro další analýzu se zohledněním Vašich investičních možností a zkušeností. Ujistěte se, že znáte podmínky investičního newsletter.

 

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek působí jako vedoucí organizační složky Lynx B.V. Již od studia na Vysoké škole ekonomické v Praze se zabývá světovými akciovými trhy. Specializuje se zejména na region jihovýchodní Asie a na vlivy politických a makroekonomických událostí na zahraniční trhy. Absolvoval stáže v USA a v HK na Chinese University of Hong Kong. V současnosti studuje program CFA.

Logo LYNX Lynx je specialista na online investování. Investorům poskytuje přístup na více než 100 trhů ve 24 zemích. Prostřednictvím uživatelsky přívětivé a odborníky oceňované obchodní platformy Trader Workstation v češtině mohou klienti jednoduše zadávat obchodní pokyny. Lynx má nejširší nabídku mezi českými brokery (akcie, opce, futures, forex, ETF, CFD, dluhopisy). To vše za extrémně nízkých poplatků.


Poslední zprávy z rubriky Okénko investora:

Po 14:55  Kdy a komu se vyplatí využít DIP (dlouhodobý investiční produkt) Jiří Cimpel (Cimpel & Partneři)
Po 13:13  Vláda USA prosadila $1,2 bilionový finanční balíček Mgr. Timur Barotov (BHS)
21.03.2024  Konečně se dočkáme! Očekávané IPO Reddit klepe na dveře Olívia Lacenová (Wonderinterest Trading Ltd. )




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688