Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Auto Moto  |  19.03.2015 11:40:01

Tour de Fleet 2015 podpoří prodeje aut firmám

I v roce 2015 si čeští manažeři zvolí nejoblíbenější firemní auta a další produkty, které se uplatňují při správě a řízení vozových parků. Příprava 8. ročníku ankety ALD Automotive Fleet Awards a Hankook Firemní auto roku 2015 je v plném proudu již zhruba o měsíc dříve, než tomu bylo v minulých letech.

Anketa se letos rozprostře do širšího časového pásma, ohraničeného měsíci dubnem a říjnem. V nich se totiž koná úvodní a závěrečná akce nové „roadshow“ časopisu FLEET firemní automobily pod názvem Tour de Fleet 2015, která představuje novou generaci eventů na podporu odvětví fleet managementu. Místo tradičních dvou Dnů s Fleetem, konaných v jarním a podzimním termínu, je letošní kalendář podstatně bohatší. Čítá totiž hned pět akcí rozprostřených po celé České republice a závěrečné vyvrcholení v Praze – akce Fleet Festival Praha spojený s vyhlášením výročních fleetových cen pod názvem Fleet Gala 2015.

Jednotlivé dílčí akce si však zachovávají osvědčený název – Dny s Fleetem. Tour de Fleet postupně zavítá do Plzně, Mostu, Ostravy, Pardubic a Starého Města u Uherského Hradiště, než se uzavře zmíněným Fleet Festivalem v hlavním městě. Akce v regionech kopírují osvědčené schéma Dnů s Fleetem, zatímco Fleet Festival Praha, konaný 22. října, bude klasickou byznys konferencí spojenou s jednodenní výstavou a galavečerem Fleet Awards.

Všechny Dny s Fleetem budou i letos „testovací arénou“ pro členy stočlenné poroty manažerů, volící Hankook Firemní auto roku 2015. Tato akce má za cíl podpořit prodeje aut firmám, které loni tvořily 65 % všech prodejů osobních vozů. Skutečnost, že první testovací den bude téměř o měsíc dříve než v minulých letech, urychlila nominační proces, takže v polovině března byla již známa téměř padesátka nominací. Další vozy lze postavit na pomyslný startovní rošt letošní ankety až do začátku května, kdy je nejzazší deadline přihlášek, vázaný na uzávěrku speciálního Nominačního vydání časopisu Fleet, které vyjde i jako příloha Hospodářských novin a týdeníku Ekonom začátkem června. To však již bude minulostí i druhý letošní Den s Fleetem v Mostě a „Tour“ bude mířit ke svému třetímu kolu v Ostravě, které je na pořadu 18. června.

Při výběru lokací pro Tour de Fleet 2015 měli pořadatelé na zřeteli – samozřejmě kromě splnění nezbytných technických předpokladů – rozmanitost a „genius loci“ vybraných míst, aby měli zástupci vozových parků opravdu z čeho vybírat. Spektrum tedy sahá od vědeckotechnického centra přes autodrom, unikátní skanzen bývalých vysokých pecí, golfový resort  až po soukromý firemní areál. A finální zastavení v Praze s galavečerem Fleet Awards bude důstojnou tečkou za celým seriálem.

„Nové schéma fleetových akcí, které jsme letos nastavili, je odvážné, ale i nezbytné. Stejně jako automobily potřebují inovace, nemůže ani akce tohoto typu ustrnout na jednom schématu. Z našeho průzkumu mezi hosty minulých akcí jasně vyplynulo, že fleetoví manažeři chtějí větší dostupnost akcí a širší možnost výběru. To byl také náš hlavní cíl. Naším úkolem bylo najít takový obchodní model, který je zajímavý i pro partnery a umožní kompenzovat výrazně zvýšené náklady. Tato fáze je nyní úspěšně za námi; teď ale přichází na řadu další, a tou je realizace,“ říká ředitel vydavatelství Club 91, s.r.o., která Tour de Fleet organizuje, Martin Mensa.

Poprvé se fleetová komunita Česka sejde 23. dubna 2015 v plzeňské Techmánii. Na pořadu budou prezentace v tamním 3D planetáriu, testování široké škály aut a další bohatý program.

Příhlasit se na všechny plánované níže uvedené akce můžete ► ZDE

 

Lokace a termíny Tour de Fleet 2015

Název akce

Termín

Místo konání

www místa

Den s Fleetem - Plzeň

23. dubna 2015

Techmania Science Center Plzeň

www.techmania.cz

Den s Fleetem - Most

20. května 2015

Autodrom Most

www.autodrom-most.cz

Den s Fleetem - Ostrava

18. června 2015

Multifunkční hala Gong, Dolní Vítkovice, Ostrava

www.dolnioblastvitkovice.cz

Den s Fleetem - Pardubice

10. září 2015

Golf & Spa Resort Kunětická hora

www.grkh.cz

Den s Fleetem – Staré Město u Uh. Hradiště

1. října 2015

REC Group, kongresové centrum, Staré Město

www.recgroup.cz/kongresove-centrum

Fleet Festival Praha

22. října 2015

Top Hotel Praha

www.tophotel.cz



 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

16.10.2017Tour de Fleet 2017 vyvrcholí v Praze Radek Stolář (Kurzy.cz)
07.06.2017Tour de Fleet 2017 míří do Mostu Radek Stolář (Kurzy.cz)
12.04.2017Tour de Fleet 2017 startuje 20. dubna Radek Stolář (Kurzy.cz)
25.10.2016Fleet Festival Praha završil Tour de Fleet 2016 Jiřina Kavková (Kurzy.cz)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688