Saxo Bank (home.saxo)
Investice  |  11.03.2015 11:22:39

Členové cyklistického týmu Tinkoff-Saxo obchodují ve jménu charity

Saxo Bank vnáší soutěživého ducha cyklistiky do světa obchodu. S podporou cyklistického týmu Tinkoff-Saxo sestavila týmy, které získají finanční prostředky na charitativní účely.

Saxo Bank, online multi-asset obchodní a investiční specialista, spustila soutěž Trade Like a Pro. Jejími tvářemi jsou taková jména ze světa cyklistiky jako Alberto Contador, Peter Sagan, Ivan Basso a další členové profesionálního cyklistického týmu Tinkoff-Saxo včetně českého zástupce Michala Kreuzigera. Cílem projektu je získat finanční prostředky na charitativní účely.03_SaxoBank_Trade_Like_A_Pro

Čtyřicet šest jezdců, manažerů a sportovních ředitelů profesionálního cyklistického týmu je součástí soutěže Trade Like A Pro, jejímž pořadatelem je Saxo Bank. Každý účastník začne s 1 500 eury, které mu věnuje Saxo Bank, a s pomocí aplikace Saxo Mobile Trader bude mít možnost obchodovat s akcimemi. Soutěž poběží až do konce cyklistického závodu Giro DItalia 31. května 2015, kdy bude celkový dosažený výtěžek za celý tým věnován charitativnímu projektu, který vyberou samotní účastníci.

 

Celá soutěž se odehrává na obchodní sociální platformě Saxo Bank Tradingfloor.com. Ti, kdo jsou v ní registrovaní, mohou sledovat vývoj soutěže, vidět počínání konkurenčních týmů, být s nimi ve styku a diskutovat o investičních tématech. Navíc umožňuje také kopírovat jednotlivé strategie mezi sebou. Například v pátek 6. března sportovní ředitel týmu Tinkoff-Saxo Tristan Hoffman vede pole účastníků s 19,77% návratem svých investic.

Je to téměř tak intenzivní jako při vyčerpávajícím výjezdu do kopce nebo jako při finiši během sprintu ve Spring Classics. Všichni z nás chtějí vyhrát a darovat na vybraný charitativní projekt tolik peněz, kolik je možné, uvedl Tristan Hoffman.

Trade Like A Pro jde ruku v ruce s iniciativou Ride Like A Pro, kterou Saxo Bank 01_SaxoBank_Trade_Like_A_Prozahájila v listopadu minulého roku, díky které mají současní perspektivní klienti Saxo Bank příležitost žít a trénovat jako cyklističní profesionálové. Učí se například vše o anatomii kola pro dosažení intenzivního intervalového tréninku jako členové týmu Tinkoff-Saxo. Exkluzivní cyklistický program nabízený zdarma malým vybraným skupinám zahrnuje trénink, koučing a skupinové jízdy s cyklisty Tinkoff-Saxo stejně jako šanci závodit na nejtvrdších etapách Grand Tour včetně Giro DItalia a Vuelta a Espaňa.

Ride Like A Pro program nabízí:

 

  • Být členem dění kolem světového týmu Tinkoff-Saxo
  • Intenzivní osobní trénink zaměřený na osobní cíle
  • Vysokou frekvenci skupinových tréninků pod odborným dohledem

Při komentování obou iniciativ se Matteo Cassina, vedoucí obchodních vztahů Saxo Bank vyjádřil: Saxo má dlouhodobý a oboustranně prospěšný vztah s cyklistickým týmem Tinkoff-Saxo a hlavním cílem programů Trade Like A Pro je pomoci účastníkům chopit se příležitosti a dokázat si splnění svých fyzických i duševních cílů. V Saxo Bank věříme, že je to klíč k úspěchu na finančních trzích tak jako na cyklostezce.

Více o Trade Like A Pro se dozvíte zde: https://www.tradingfloor.com/topics/trade-like-a-pro.

Prohlédněte si také profil Tristana Hoffmana na Tradingfloor.com zde: https://www.tradingfloor.com/traders/tristan-hoffman/performance

Přijímací řízení pro Ride Like A Pro je stále otevřeno, více se dozvíte zde: http://ridelikeapro.saxobank.com

Saxo Bank

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích. Soukromým investorům a institucionálním klientům nabízí komunitní portál TradingFloor.com, první opravdovou sociální trading platformu. Plně licencovaná evropská banka spadající pod dohled dánské FSA svým klientům umožňuje obchodovat FX, CFDs, ETFs, Stocks, Futures, Options a další deriváty v rámci unikátní platformy SaxoTrader, která doposud obdržela mnohá ocenění a která umožňuje přístup na burzu z PC, tabletu nebo smartphonu z jednoho účtu ve více než 20 jazycích. Platforma je využívána více než stovkou předních finančních institucí na celém světě. Saxo Bank prostřednictvím Saxo PrivatBank nabízí také profesionální portfolio a správu fondů na úrovni tradičního bankovního servisu. Saxo Bank, která byla založena roku 1992, sídlí v Kodani a jejích 26 poboček zasahuje Evropu, Asii, Střední Východ, Latinskou Ameriku, Afriku a Austrálii.

 Globální online investiční banka

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích. Saxo Bank umožňuje soukromým investorům a institucionálním klientům obchodovat s FX, CFD, cennými papíry, futures, opcemi a dalšími deriváty a poskytuje i profesionální správu portfolia a fondů díky svým online obchodním platformám oceněným řadou různých ocenění.

Více informací na: www.saxobank.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688