chytryhonza.cz (chytryhonza.cz)
Finanční rady  |  05.02.2015 15:00:39

Seznamte se s Chytrým Honzou, díl první: kdo jsme a jak jsme vznikli

Hned teď uděláme první krok, kterým vás seznámíme s fungováním celé skupiny Chytrý Honza.V dalších dílech seriálu “Seznamte se s Chytrým Honzou vám pak představíme klíčové lidi, jejichž jména, tváře a zkušenosti stojí za hladkým zprostředkováním těch nejlepších finančních produktů na trhu. 

Více se samozřejmě dozvíte v dalších dílech seriálu, teď se pojďme bez dalších průtahů podívat na skupinu Chytrý Honza obecně.

Z historie aneb Jak se Chytrý Honza narodil

Píše se rok 2008, když Jiří Paták dostává nápad umožnit vám online výběr a sjednání finančních produktů. Dává se proto dohromady s Jakubem Havrlantem (který má zrovna za sebou úspěšně rozjetý projekt Bezrealitky.cz, který někteří z vás určitě znají) a spouštějí projekt honzovahypoteka.cz.

 

Základní kámen Chytrého Honzy je položen!

 

Jen mu dodat nějakou tvář… Zanedlouho se proto v dílně Jana Tománka rodí Honza, jak ho dnes znáte – s rozcuchem a hranatými brýlemi s červenými obroučky. Když už je chytrý, měl by tak i vypadat, proto nedá ani ránu bez svého obleku!

 

S jasnou vizí a lidskou tváří už nám nic nebrání pustit se do práce a 8. 8. 2009 obsluhujeme historicky prvního zákazníka.

 

Skok do roku 2010 a hle! S více než 1000 poptávkami měsíčně se stáváme jedničkou na trhu online hypoték. Usínání na vavřínech se však nekoná, okamžitě spouštíme srovnávač cestovního pojištění a dodavatelů energií a ještě téhož roku překračujeme hranici 25 000 zákazníků.

 

Rok 2011. Zdá se to jako včera, přesto už to nějaký pátek bude! V tomto roce se udává jeden z nejzásadnějších milníků v naší historii – oficiálně vzniká portál chytryhonza.cz. A spolu s tím přibývá dalších 14 finančních produktů na srovnání – od běžných účtů přes pojištění majetku po pojištění aut.

 

O dva roky později se stěhujeme do nových kanceláří, což je fakt, který nelítostně zastiňuje jiný počin z naší dílny – kampaň s Nicky Tučkovou, kterou sledují více než 3 miliony lidí. Díky za všechno, Nicky:)

 

V pozadí těchto událostí však pilně pracujeme na něčem větším a pokládáme základy strategické spolupráce s Bonnet, nejrychleji rostoucím brokerpoolem, který je dnes jedním ze tří pilířů Chytrého Honzy.

 

Propojení s poradci ze sítě Bonnet je dokonáno o pár měsíců později v roce 2014. Akvizicí získáváme téměř 1500 vysoce kvalitních, prověřených poradců, kteří financím rozumí jako málokdo. To nám ale nestačí! Každý měsíc posilujeme jejich řady zhruba o 50 nových tváří a poprvé v historii překonáváme metu 500 milionů v hypotékách. Za měsíc. A to díky vám!

 

Teď jsme v roce 2015 a rozhodně nehodláme stát na místě. Těšte se na další a další novinky, které vám usnadní a zpříjemní práci s financemi!

Zůstaňte s námi, ve druhém díle vám představíme člověka, který to všechno započal – Jiřího Patáka. Malá upoutávka: nebude chybět rozhovor s ním a možná přihodíme i nějakou tu fotku:)

Co dál?

Právě jste dočetli první ze série článků, ve kterých se vám postupně představí jak Finanční skupina Chytrý Honza jako taková, tak její jednotliví klíčoví lidé. Pokračujeme příští týden rozhovorem s Jiřím Patákem, zakladatelem a CEO Chytrého Honzy.

Více informací o společnosti Chytrý Honza

Portál Chytrý Honza nabízí rychlé a objektivní srovnání finančních produktů a služeb mnoha desítek finančních institucí působících v České republice. Široký výběr, možnost přizpůsobit si produkt na míru, čas na rozmyšlení při rozhodování a zároveň jeho úspora dělají z Chytrého Honzy skutečně platného partnera při řešení osobních financí. Chytrý Honza zájemcům srovná všechny dostupné produkty online, aby si mohli vybrat ten nejvhodnější – od hypotéky, přes pojištění a tarify mobilních operátorů až po dodavatele energií. Od svého vzniku v roce 2009 již Chytrý Honza získal přes 250 000 spokojených zákazníků. Ti si aktuálně mohou vybírat z celkem 18 produktů ve více než 1900 variantách. Akvizicí sítě finančních poradců Bonnet.cz v roce 2014 Chytrý Honza získal více než 1 400 specialistů ve všech regionech ČR. Zakladateli portálu jsou Jiří Paták a Jakub Havrlant.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Finanční rady:

Čt   8:00  Pronájem bytu neplatičům. Jak vystěhovat nájemníky Petr Holub (Zoxo Financial s.r.o.)
St   0:00  Od roku 2025 nepůjde požádat o přídavek na dítě Petr Holub (MojeNebankovka)
Út   9:25  Válka o prodlužování věku odchodu do důchodu Tomáš Kadeřábek (Swiss Life Select)
Út   9:10  Dva miliony na důchod Petr Holub (Zoxo Financial s.r.o.)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688