Jonáš Mlýnek (LYNX)
Okénko investora  |  19.01.2015 14:38:15

Akcie Level 3 a Immunogen mohou dále klesat

Investiční newsletter Breakout Trader od Lynx každý týden přináší předplatitelům 5 konkrétních investičních analýz akcií a ETF. Tyto analýzy obsahují konkrétní úrovně vstupu, stop-loss i cílovou cenu. V roce 2014 akcie Breakout Trader dosáhly zisku 42 % a v roce 2013 dokonce 45% zisku.

V tomto týdnu analytiky Lynx zaujaly akcie Level 3 Communications (LVLT), Immunogen (IMGN), Nordex (NDX1), Air France (AF) a ETF na indické akcie Wisdom Tree India Fund (EPI).

V prvním newsletteru roku 2015 se podařil zejména průraz akcií Plug Power (PLUG), které během pouhých čtyř dní odepsaly 15 %. U akcií Ciena Corp. (CIEN) jsme se bohužel dočkali falešného průrazu, který byl však úzce stanoveným stop-lossem brzy zastaven. 

Otočení trendu nebo korekce akcií Level 3

Americký poskytovatel internetového připojení a mezinárodních komunikačních řešení se po výprodeji v září a první polovině října vrátil na původní úrovně po 30% růstu. V tomto období akcie Level 3 nově vstoupily do indexu S&P 500, což vedlo k tomuto rychlému návratu výše. Poté následoval pohyb do strany a nedostatek sil pro pokračování býčího trendu, což vede nyní k medvědí náladě, která by mohla vyústit v začátek klesajícího trendu. Na druhé straně se také může jednat o drobnou korekci na býčím trhu.

Pokud by trhy rostly v následujícím týdnu, pak bychom byli ostražití se spekulacemi na pokles. Stejně tak, pokud by byla prolomena medvědí vlajka, očekávali bychom pohyb s rostoucím momentem níže.

Pod minimem minulých dní se nachází příležitost vstupu do shortu. Na druhé straně stop-loss volíme nad maximum minulého týdne.

Akcie Level 3 Communications reportují výsledky za poslední kvartál minulého roku 4. února.

 

Akcie Immunogen před dalším propadem?

Koncem roku dostaly akcie biotechnologické společnosti Immunogen (IMGN) ránu v podobě downgradu od Leerink Partners poté, co lék využívající komponentu od Immunogen dosáhl špatných zkušebních výsledků, což naznačilo růst rizik do budoucna. Akcie reagovaly silným výprodejem o téměř 50 %. Situace se od té doby fundamentálně nezlepšila, a proto se ceny akcií stále pohybují těsně nad čtyřletým minimem a další propady nemůžou být vyloučeny.

Od konce roku po negativní mezeře se na grafu vytváří medvědí vlajka, která se blíží svému prolomení. Jelikož rizika u akcií IMGN stále převládají, očekáváme prolomení spodní úrovně vlajky, které by vedlo k nastartování negativního momenta.

Postup: Spuštění momenta očekáváme na úrovni $6. Stop-loss volíme nad horní úrovní vlajky. Cílovou cenu stanovíme ve stejné vzdálenosti, jaké dosáhla nedávná mezera - $3. Pokud by byla dříve prolomena horní úroveň, signál přestává platit.

 

Získejte kompletní analýzy s úrovněmi vstupu a výstupu 

Chcete podrobné analýzy s konkrétními úrovněmi vstupu a výstupu pro všechny výše zmíněné tituly? Celkem můžete každý týden získat investiční analýzy čtyř akcií a jednoho ETF. Požádejte zdarma a bez závazků o zaslání investičního newsletter Breakout Trader na odkazu -http://www.lynxbroker.cz/investicni-doporuceni/. 

 Upozornění: Všechny úrovně vstupů i výstupů z obchodů vychází z osobních strategií autorů newsletteru a mají pouze informativní charakter. Neměly by být chápány jako specifická nákupní a prodejní doporučení, ale jako podklad pro další analýzu se zohledněním Vašich investičních možností a zkušeností. Ujistěte se, že znáte podmínky investičního newsletteru.

 

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek působí jako vedoucí organizační složky Lynx B.V. Již od studia na Vysoké škole ekonomické v Praze se zabývá světovými akciovými trhy. Specializuje se zejména na region jihovýchodní Asie a na vlivy politických a makroekonomických událostí na zahraniční trhy. Absolvoval stáže v USA a v HK na Chinese University of Hong Kong. V současnosti studuje program CFA.

Logo LYNX Lynx je specialista na online investování. Investorům poskytuje přístup na více než 100 trhů ve 22 zemích. Prostřednictvím uživatelsky přívětivé a odborníky oceňované obchodní platformy Trader Workstation v češtině mohou klienti jednoduše zadávat obchodní pokyny. Lynx má nejširší nabídku mezi českými brokery (akcie, opce, futures, forex, ETF, CFD, dluhopisy). To vše za extrémně nízkých poplatků.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688