Nákup postele z masivu: postel přes internet a přímo od výrobce

Masivní dřevo je pro výrobu postele vyzkoušeným materiálem, který se využívá již dlouhá staletí. Na čas sice převládaly dřevotřískové desky, ale jejich kvalita a pevnost se s masivním dřevem nemůže rovnat. Bohužel i v kategorii postelí z masivu jsou ve kvalitě výrazné rozdíly, především u kvality vstupních materiálů a technologie výroby. Právě proto není tolik oblíbený nákup přes internet a zákazníci se chtějí nejprve o kvalitě postele přesvědčit na vlastní oči. Přesto se i tento druh zboží  dá na internetu nakoupit bez rizika.  

Nakupujte u výrobce, ne u prodejce

Nakupujte u výrobce, ne u prodejce! Pádných důvodů je hned několik:

• cena postele nebude zvýšena o prodejní marži
• osobní přístup k zákazníkovi
• možnost úprav přímo „na míru“
• kvalitní výběrové, pomalu sušené dřevo
• poctivá řemeslná práce + moderní postupy
• snadná montáž
• doprava zboží po celé republice

Najděte si kvalitního tuzemského výrobce

Nakupovat nekvalitní postele od prodejců z Polska nebo z jiných zemí se nevyplácí. Vyberte si výrobce českého a prověřeného, který na si na trhu vytvořil dobré jméno svým poctivým řemeslem. Takovým výrobcem je tuzemský výrobce postelí z masivu, Truhlářství Miček.

Truhlářství Miček působí na trhu od roku 1997 a je specializované přímo na výrobu nábytku z masivu. Výrobna a prodejna je umístěna ve Velkých Hamrech. Zajištěna je celorepubliková doprava zboží, zákazníci mají také možnost osobního vyzvednutí.

Vysoká kvalita využívaných materiálů

Jako materiál pro výrobu postelí z masivu je vybíráno jen vysoce kvalitní dřevo z dubu, buku, borovice a smrku. Firma disponuje i vlastní sušárnou dřeva, kde je zajištěno jeho důkladné vysušení, na které dohlíží kvalifikovaný personál. Nemůže se tedy stát, že by hotové postele ještě pracovaly a praskaly, jako je tomu u výrobců, kteří využívají nedostatečně vysušený dřevěný materiál. O výrobu se starají zkušení truhláři, kteří využívají kombinaci tradičních metod a moderních technologií. Kvalita je pro Truhlářství Miček nejdůležitějším kritériem.

Sami zákazníci si zvolí druh postele

Truhlářství Miček vyrábí postele na míru, přesně podle přání zákazníků. Žádná sériová výroba, ale poctivá práce podle individuálních požadavků zákazníků. Samozřejmostí je výběr modelu přímo z webu. Zákazník si může nechat upravit rozměry postele.

Pokud si to zákazník bude přát, Truhlářství Miček dokáže vyrobit postel také na základě zaslané fotografie. Na zakázku lze do všech typů zakomponovat i úložný prostor.

Společnost můžete navštívit osobně ve Velkých Hamrech nebo se podívat na www.truhlarstvimicek.cz.

Pokračování řemeslné tradice: výchova vlastních truhlářských mistrů
Truhlářství Miček spolupracuje s Integrovanou střední školou v Semilech a podporuje nadějné budoucí truhláře. Nabízí jim odbornou praxi, brigády o prázdninách a těm zručným i jistou práci po vyučení.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry