Akcieatrhy (Akcieatrhy.cz)
Investice  |  29.10.2014 09:51:34

Akciové portfolio, které byste něměli přehlédnout

 

Najít ty pravé akcie na nákup je jednou z těch nejsložitějších věcí, které musíte udělat, tedy v případě, že jste se rozhodli investovat, resp. teď nevím co je obtížnější, jestli akcii dobrě nakoupit nebo ji dobře prodat. Kde je ta správná hladina na vyřazaní z portfolia, když akcie ztrácí a kde uzavřít zisk, když se titulu stále daří, má dobré výhledy a já jsem plus 18%...složité.

 

 

 

Mám se při výběru soustředit na doporučení analytiků, na cílové ceny nebo mám sázet na nízké ohodnocení? Možná, že bych měl vsadit spíše na insider transakce nebo nestandardní aktivity hedge fondů? Nebo že by technická analýza byla nejvhodnější? Učinit krok správných směrem není vůbec snadné.

 

 

 

Na našem facebookové profilu prezentujeme kromě standardních článků čas od času i cíleně vybrané tipy, které by podle našeho názoru mohly mít zajímavý kurzotvorný přínos. Vybrali jsme pár titulů a pokusili jsme se je systematicky poskládat do portfolia. Alokace je koncipována jako: NSC 15%, SWS 15%, HTH 10%, CONN 5%, IBM 10%, M 15%, PZZA 15%, BAC 15%. Důvody zařazení jsou uvedeny ve facebookové historii: www.facebook.com/akcieatrhy

 


 Norfolk Southern Corporation (NSC) je americká společnost, která řídí Norfolk Southern Railway Company. Norfolk Southern Railway Company se zabývá zejména železniční dopravou surovin, polotovarů a hotových výrobků především v oblasti jihovýchodu, východu a středozápadu Spojených států. Norfolk Southern také zajišťuje lodní přepravu.

 

Conn (CONN) je speciálkou na prodej trvanlivých spotřebních výrobků. Kromě toho také poskytuje spotřebitelské úvěry na podporu nákupu. Příjmy pochází především ze dvou zdrojů: maloobchodní prodej spotřební elektroniky, domácích spotřebičů, nábytku, matrací, zahradní techniky a spotřebitelských úvěrů včetně prodeje souvisejících pojištění úvěrových produktů.

 

SWS Group, Inc. (SWS) zajišťuje různorodé finanční služby se zaměřením na poskytování investičního bankovnictví, komerčního bankovnictví a souvisejících finančních služeb. Hlavní dceřiná firma Southwest Securities, Inc. (Southwest Securities), je registrovaná broker / dealer. Southwest Securities nabízí služby v Texasu, Novém Mexiku, Kalifornii, Nevadě a Oklahomě a je registrována u Financial Industry Regulatory Authiority (FINRA).

 

Papa John International, Inc. (PZZA) je provozuje a franšízy s donáškou pizzu a carryout restaurace. Společnost zahrnuje 182 restaurací provozovaných v rámci čtyř joint venturů. Společnost také vlastní a provozuje restaurace v Pekingu a severní Číně.

 

 

 

Další grafické analýzy a kompletní portfolio naleznete ZDE

 

| sledujte nás přes Facebook |

 


Tyto zprávy pro vás vytváří Akcieatrhy.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Investice:

St 19:40  Ropa se vrací ke klíčové podpoře X-Trade Brokers (XTB)
St 19:32  Slabý BRL kávě neškodí X-Trade Brokers (XTB)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688