Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Podnikání  |  15.10.2014 10:20:59

Založení s.r.o. je ve spolupráci s odborníky snadné. Výhodou je i možnost využití virtuální kanceláře.

Společnost s ručením omezeným je nejobvyklejší forma podnikání u nás. Se založením s.r.o. je nejvýhodnější se obrátit na profesionálního partnera v tomto oboru, který navíc dokáže při založení s.r.o. zařídit svým klientům také doplňkové služby jako např. virtuální kancelář, vedení účetnictví, daňové poradenství či poskytnutí právních služeb.

Se založením s.r.o. si mnohdy začínající podnikatel neví rady, protože v našich podmínkách celý proces založení společnosti vyžaduje celou řadu administrativních úkonů, je nutno vykonat návštěvy několika úřadů, vyplnit mnoho formulářů a zaplatit spoustu poplatků. Nezkušený podnikatel v celém tomto byrokratickém kolotoči navíc riskuje, že některé z kroků neudělá správně nebo ve správném pořadí a bude je muset opakovat, že některé z poplatků zaplatí zbytečně a ztratí tím nejenom drahocenný čas, ale možná i vynaloží zbytečné finanční prostředky. Jestliže máte dobrý podnikatelský nápad a jste expertem ve svém oboru, nemusíte se vůbec zdržovat studiem podmínek nutných k založení s.r.o. nebo i když jste už zkušený podnikatel a zkrátka jenom nerad jednáte s úřady, můžete se s důvěrou obrátit na zkušené experty v oboru zakládání společností a spolehnout se, že Vaši novou společnost založí v nejkratším možném termínu a za nejvýhodnější cenu. Takovými experty jsou zpravidla advokátní kanceláře anebo poradenské firmy, zaměřující se přímo výlučně na zakládání obchodních společností či jiných korporací.

Cena profesionální služby založení s.r.o., kterou poskytuje svým klientům např. přední poradenská firma v České republice - společnost Profispolečnosti.cz s.r.o., zahrnuje  již veškeré nutné náležitosti: obstarání a vyplnění dokumentů a formulářů potřebných pro založení společnosti s ručením omezeným, sepsání zakladatelské listiny nebo společenské smlouvy ve formě notářského zápisu, ověření podpisů zakladatele na všech dokumentech, výpis z trestního rejstříku jednatelů, výpis z katastru nemovitostí pro sídlo s.r.o., výpis z živnostenského rejstříku nově založené společnosti, ohlášení živnostenských oprávnění spadajících do živností volných, kolky a soudní poplatky za návrh na zápis nově založené společnosti do obchodního rejstříku. Poradí Vám, jak zvolit vhodný název pro Vaši novou společnost, aby byl obchodním soudem uznán za způsobilý k zápisu do obchodního rejstříku. Navíc budete mít stoprocentní jistotu, že Vaše nová firma bude do obchodního rejstříku zapsána a to v co nejkratším možném termínu. Poté co bude společnost zapsána do obchodního rejstříku Vám bude doporučena účetní firma pro vedení účetnictví Vaší nové společnosti.

Odborné společnosti zakládající firmy jsou navíc zpravidla připraveny poskytnout Vám významnou doplňkovou službu ke službě založení s.r.o., a to službu poskytnutí virtuální kanceláře. Ptáte se o jakou službu se jedná? Virtuální kancelář je především úspora pro Vás. Je to služba pro všechny podnikatele, kteří ke svému podnikání nepotřebují držet trvalou kancelář a platit trvalý administrativní personál. Takovým podnikatelům, jichž byznys je takového charakteru, že jim postačí mít sídlo zaručující korespondenční dostupnost a čas od času mít k dispozici reprezentativní jednací místnost pro prezentace vlastních produktů a služeb, pro jednání s obchodními partnery nebo s orgány státní správy, je určena služba poskytnutí virtuální kanceláře.

Služba poskytnutí virtuální kanceláře umožní celé řadě různých podnikatelů sdílet sídlo firmy a zároveň administrativní servis a tím jim významnou měrou zlevní provoz, neboť je zbaví starosti s pořízením vlastních prostor nebo s jejich pronájmem, nemusejí platit za energie a telekomunikační služby v místě sídla, nezaměstnávají trvalý kancelářský personál.

Klienti využívající současně službu založení s.r.o. a službu poskytnutí virtuální kanceláře mají nejenom cenové výhody, mají také jistotu, že jejich sídlo je umístěno na prestižní adrese a že pošta poslaná na jejich adresu bude vždy včas doručena do jejich rukou.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář






?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688