Citibank Europe plc. (prémiové bankovnictví Citigold)
Investice  |  15.10.2014 08:39:30

Globální bankovnictví a investiční poradenství na úrovni

Program prémiového bankovnictví Citigold je určený pro náročné aktivní klienty, kteří jsou často na cestách a vyžadují od své banky špičkový servis i v zahraničí. Očekávají také individuální přístup a zhodnocení svých finančních prostředků.

Prémiové bankovní služby
Základem programu Citigold je korunový běžný účet, na který je navázána řada dalších produktů a služeb umožňujících efektivní správu financí na globální úrovni: zlatá debetní karta CitiCard s automaticky nastaveným rodinným cestovním pojištěním zdarma, výběry hotovosti z jakýchkoliv bankomatů v ČR i v zahraničí zdarma, běžné tuzemské bankovní transakce a příchozí zahraniční platby zdarma a také vedení účtů v jakékoliv zahraniční měně zdarma. Unikátní je pak možnost propojení debetní karty s běžným účtem téhož majitele v měně, kterou právě potřebuje, čímž vzniká úspora na poplatcích za konverze měn. Další unikátní službu představují Citi Global Transfers, on-line převody na účty vedené v rámci bankovní skupiny Citibank po celém světě zdarma a v reálném čase. V případě ztráty či odcizení debetní karty CitiCard v zahraničí je klientovi programu Citigold poskytnuta hotovost v nouzi ve výši až 10 000 USD.

Globální služby a exkluzivní cestovní benefity
Jako globální banka dokáže Citi nabídnout jedinečné služby a benefity i v cizině. Před cestou do zahraničí mohou klienti programu Citigold zdarma využít služeb a zázemí vybraných letištních salonků na Letišti Václava Havla Praha a Mezinárodním letišti Vídeň. Salonek Citigold Lounge, který je umístěný na Terminálu 2 pražského mezinárodního letiště, navíc nabídne klientům vstup zdarma také pro jednu osobu doprovázející klienta a poskytne individuální bezpečnostní kontrolu a parkování na letišti zdarma na 48 hodin. V rámci lokálních i globálních partnerských programů je dále pro klienty připraveno nepřeberné množství nadstandardních služeb a zajímavých slev u partnerů z oblasti gastronomie, nakupování či cestování, včetně slev na rezervace letenek, hotelů a pronájem vozidel v zahraničí. Na svých cestách mohou také klienti využít prostor Citigold center ve světových metropolích pro svoje obchodní či soukromá jednání. Banka dokáže klientům nabídnout i možnost přenosu výhod programu Citigold do jiné země, kde Citi působí.

Investiční služby na míru
Každý klient programu Citigold získává služby osobního bankéře, který pečuje pouze o limitovaný počet klientů, a má tak možnost důkladně poznat jejich potřeby. Bankéř je plně flexibilní, tedy osobní schůzku s ním si klient může domluvit kdykoliv například ve své kanceláři či na jiném místě. Osobní Citigold bankéř je erudovaný a nezávislý v oblasti investičního poradenství, má makléřské zkoušky, a pomůže tak klientovi vytvořit individuální investiční portfolio. Díky vynikajícímu analytickému zázemí globální banky a na základě znalostí ekonomických trendů klientovi poradí, jak nastavit pro klienta vhodnou investiční strategii s ohledem na vývoj na finančních trzích, a pomoci tak dosáhnout jeho finančních cílů. Součástí investičních služeb je zprostředkování nákupu celosvětově žádaných investičních produktů s atraktivním zhodnocením, například podílových fondů, strukturovaných dluhopisů či Prémiových devizových produktů, které Citibank jako první banka v České republice nabídla také retailové klientele.

Pokud Vás nabídka služeb globální banky oslovuje, staňte se klientem programu Citigold a užívejte si těch nejlepších služeb, které si zasloužíte.

Benefity programu Citigold si nyní můžete vyzkoušet nezávazně po dobu 6 měsíců zcela zdarma. Navíc můžete získat i zlatý slitek! Více informací o nabídce 



Investiční nástroje nebo jiné investiční produkty nejsou bankovním vkladem, nejsou pojištěny vládní institucí ani Fondem pojištění vkladů jako pohledávka z bankovního vkladu, ani nejsou závazkem či jakýmkoliv způsobem pojištěny či zaručeny Citibank Europe plc, Citigroup Inc ani jakoukoliv společností přímo či nepřímo ovládanou Citigroup Inc, pokud platný statut/prospekt či jiný závazný konstitutivní dokument stanovující bližší podmínky investičního nástroje nebo jiného investičního produktu nestanoví výslovně jinak. S obchodováním s investičními nástroji nebo jinými investičními produkty jsou spojena investiční rizika, a to včetně případné ztráty investovaných prostředků. Historický či předpokládaný výnos nebo výkonnost investičního nástroje nebo jiného investičního produktu v minulosti není zárukou budoucího vývoje ani spolehlivým ukazatelem budoucích výnosů. Cena investičního nástroje nebo jiného investičního produktu může klesnout, jakož i stoupnout. Návratnost vložených prostředků do investičního nástroje nebo jiného investičního produktu není zaručena a předpokládané či možné výnosy z investičních nástrojů nebo jiných investičních produktů nejsou zaručené. Investiční nástroj nebo jiný investiční produkt může být dále předmětem rizika fluktuace měnových kurzů, která může způsobit ztrátu investovaných prostředků. Tato reklama nepředstavuje nabídku na uzavření smlouvy.


Poslední zprávy z rubriky Investice:

Pá   9:19  Milorad Mišković: Poptávka a nabídka na rezidenčním trhu (nejen) v Praze se... Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
Pá   9:17  Ranní shrnutí (29.03.2024) X-Trade Brokers (XTB)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688