Jonáš Mlýnek (LYNX)
Okénko investora  |  15.09.2014 15:46:06

Akcie Deutsche Bank se odráží ode dna

Investiční newsletter Breakout Trader od Lynx každý týden přináší předplatitelům 5 konkrétních investičních analýz akcií a ETF. Tyto analýzy obsahují konkrétní úrovně vstupu, stop-loss i cílovou cenu. V roce 2013 akcie Breakout Trader dosáhly zisku 45 % a v roce 2014 dosahují již 27% zisku.

V tomto týdnu analytiky Lynx zaujaly akcie Amgen (AMGN), Synopsys (SNPS), Deutsche Bank (DBK), Air France (AF) a ETF s akciemi zlatých těžařů Gold Miners ETF (GDX).

Biotechnologický velikán Amgen je doporučen s očekáváním třetí růstové vlny od začátku července. Konkurenční společnost Biogen (BIIB) byla doporučena v minulém vydání investičního newsletteru BreakOut Trader, avšak býkům se nepodařilo získat dostatečné momentum. Pozice byla zavřena s minimální ztrátou 1,7 % díky vhodně stanovenému stop-loss.

Radost investorům udělaly akcie Life Time Fitness (LTM), které si během pár dní připsaly téměř 10% zisky. Momentálně jsou v zisku 7,8 % a řadí se po bok mnoha úspěšně doporučených průrazů.

Akcie Deutsche Bank na hraně rostoucího trendu

Akcie Deutsche Bank zažily náročné poslední měsíce, ale vypadá to, že již dosáhly dna. Klesající trend je již u konce a titul se dostal do neutrální fáze. V tuhle chvíli se na trhu nachází příležitost pro nastolení nového krátkodobě rostoucího trendu. Klíčové je proražení maxima neutrální fáze na €27,50.

Vzhledem k vzdálenosti ode dna volíme cílovou cenu na úroveň okolo €31. Stop-loss volíme pod týdenní minimum. Strategie vytváří velmi atraktivní poměr výnosu a rizika ve výši 4,5.

 

Využijte poklesu cen zlata

Ceny zlata jsou pod silným tlakem a očekáváme, že se i nadále budou stále silněji přesouvat do akcií zlatých těžařů. Pohled na celkový sektor naznačuje, že trh by se mohl vyprodat ještě více. Pouze v minulém týdnu se ETF dostalo o 10 % níže. V delším období medvědí vlajka značí možnost poklesu až těsně nad $ 20.

Změna trendu by přišla až s prolomením úrovně $ 28. Otevírat short pozici na současných hodnotách moc nedává smysl, proto počkáme na korekci k $ 25,50, kde bychom mohli otevřít novou short pozici.

 

 

Získejte další příležitosti s Breakout Trader

Chcete podrobné analýzy s konkrétními úrovněmi vstupu a výstupu pro všechny výše zmíněné tituly? Celkem můžete každý týden získat investiční analýzy čtyř akcií a jednoho ETF. Požádejte zdarma a bez závazků o zaslání investičního newsletter Breakout Trader na odkazu - http://www.lynxbroker.cz/investicni-doporuceni/.

 
Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek působí jako vedoucí organizační složky Lynx B.V. Již od studia na Vysoké škole ekonomické v Praze se zabývá světovými akciovými trhy. Specializuje se zejména na region jihovýchodní Asie a na vlivy politických a makroekonomických událostí na zahraniční trhy. Absolvoval stáže v USA a v HK na Chinese University of Hong Kong. V současnosti studuje program CFA.

Logo LYNX Lynx je specialista na online investování. Investorům poskytuje přístup na více než 100 trhů ve 22 zemích. Prostřednictvím uživatelsky přívětivé a odborníky oceňované obchodní platformy Trader Workstation v češtině mohou klienti jednoduše zadávat obchodní pokyny. Lynx má nejširší nabídku mezi českými brokery (akcie, opce, futures, forex, ETF, CFD, dluhopisy). To vše za extrémně nízkých poplatků.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

20.09.2023US100 se odráží ode dna X-Trade Brokers (XTB)
10.07.2023Maloobchod se snad už odráží ode dna Raiffeisenbank a.s. (Raiffeisenbank a.s.)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688