Saxo Bank (home.saxo)
Investice  |  19.08.2014 11:52:39

Vedoucí pozice Saxo Bank v oblasti tradingových inovací oceněna cenami Global Banking and Finance Review Awards

Saxo Bank, specialista na internetové obchodování a investice do celého spektra investičních nástrojů, byla oceněn při Global Banking and Finance Review Awards 2014 jako  Nejlepší poskytovatel white label řešení a poskytovatel likvidity aktiv. Stejně tak Saxo Bank získala cenu za Nejlepší mobilní obchodní platformu. Ceny se snaží ocenit inovaci, úspěch a inspirativní změny v globální finanční komunitě.

Partnerství typu white label se stala základním stavebním kamenem strategie Saxo Bank. Jenom za rok 2013 vstoupilo do tohoto partnerství 10 bank a celkový počet takto spolupracujících institucí se zvýšil na 115 v 50 zemích. Firma se stala pionýrem white labellingu v oblasti měnového obchodování v roce 2001 a od té doby pokračuje v rozvoji své nabídky. Díky Saxo Bank mohou její partneři poskytovat svým koncovým klientům přístup k obchodování rozličných tříd aktiv, k vyšší likviditě a technologii řízení rizika, a to vše prostřednictvím jediného účtu.

Tradingová platforma Saxo Bank, Saxotrader, je k dispozici prostřednictvím počítačové, internetové či mobilní aplikace. Saxo Bank byla jednou z prvních bank, která v roce 1998 začala nabízet online obchodování a i v následujících letech si díky neustálému rozvoji své elektronické nabídky dokázala udržet reputaci průkopníka v oboru.

V reakci na výhru řekl Matteo Cassina, ředitel obchodních kanálů:

Průkopnictví Saxo Bank coby poskytovatele řešení typu white label vyplývá z její schopnosti přinášet inovace rychleji než konkurence a být pro své klienty poskytovatelem skutečných řešení.

Naší ambicí je i nadále pokračovat v posilování toho, co je vynikající nabídkou pro banky, které hledají nákladově nejefektivnější a nejsofistikovanější způsob, jakým nahradit zastaralou technologii. Naši klienti těží z naší nabídky celého spektra investičních nástrojů i nejmodernějšího řízení rizika, funkcionality reportingu a spolehlivého hostingu.

Wanda Rich, redaktorka Global Banking & Finance Review, říká:

Saxo Bank je průkopníkem řešení white label a neustále dokazuje, že to s kvalitou a inovacemi myslí vážně, a zároveň poskytuje klientům znalosti, technologii a infrastrukturu potřebnou pro konkurenceschopnost na trhu online tradingu.

Během uplynulých několika let posílila Saxo Bank svou nabídku napříč spektrem investičních nástrojů, nejnověji zahájením obchodování s akciovými opcemi. Naše obchodní platforma je jedinečná v tom, že agreguje likviditu napříč třídami aktiv individuálním i institucionálním klientům, kteří se snaží zkonsolidovat své obchodování prostřednictvím jediné platformy. Klienti též těží z obchodování na marži napříč třídami aktiv, rozumných poplatků a velké likvidity.

 

 

O Saxo Bank

 

Saxo Bank je lídrem v oblasti online tradingu a investic. Nabízí kompletní spektrum nástrojů pro obchodování a investice pro privátní investory i instituce. Její finančně komunitní portál TradingFloor.com je první obchodní platformou, která umožňuje obchodování velkého množství investičních nástrojů a zároveň přináší výrazné prvky sociálních sítí. Saxo Bank je plně licencovaná a regulovaná evropská banka, která umožňuje klientům obchodovat měny, akcie, futures, opce, CFD, ETF a další deriváty prostřednictvím oceněné platformy Saxo Trader, kterou lze používat na PC, tabletech nebo smartphonech, a to z jediného účtu. Platformy jsou k dispozici ve více než 20 jazycích a pod jinými názvy jsou nabízeny více než stovkou velkých finančních institucí po celém světě. Saxo Bank též nabízí profesionální správu portfolií a fondů stejně jako tradiční bankovní služby poskytované dceřinou bankou Saxo Privatbank. Saxo Bank Group byla založena roku 1992, sídlí v Kodani a její pobočky nalezneme v 26 zemích Evropy, Asie, středního Východu, latinské Ameriky, Afriky a Austrálie.

O Global Banking and Finance Review

Ceny Global Banking and Finance Review Awards oceňují instituce, které vynikají ve svých oborech uvnitř finančního odvětví. Jsou udělovány za úspěch, výzvu, pokrok a inspirativní změnu v oblasti financí po celém světě. Global Banking & Finance Review je internetový portál, který vznikl z rostoucí potřeby vyváženějšího informativního a nezávislého zpravodajství o celosvětovém bankovním a finančním odvětví. Zkušení přispěvatelé přinášejí kvalitní a informované pohledy a názory, které jsou jasné a stručné.  Global Banking and Finance Review propojuje fundamentální a růstové oblasti financí a bankovnictví do jedné  informativní, všestranné a čtivé publikace. Máme objektivní a respektované publicistické příspěvky ze všech hlavních sektorů, kterými jsou například bankovnictví, technologie, obchodování na FOREXu, správa aktiv, Corporate Governance, islámské bankovnictví, projektové financování, fúze a akvizice, daně a účetnictví a vnitřní investování; to vše pod jedním globálním deštníkem. Další informace naleznete na stránce www.globalbankingandfinance.com.

 

 Globální online investiční banka

Saxo Bank je globální investiční banka specializující se na online obchodování a investice na mezinárodních finančních trzích. Saxo Bank umožňuje soukromým investorům a institucionálním klientům obchodovat s FX, CFD, cennými papíry, futures, opcemi a dalšími deriváty a poskytuje i profesionální správu portfolia a fondů díky svým online obchodním platformám oceněným řadou různých ocenění.

Více informací na: www.saxobank.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688