Jonáš Mlýnek (LYNX)
Okénko investora  |  11.08.2014 21:53:25

Akcie Microsoft před odrazem na $47

Investiční newsletter Breakout Trader od Lynx každý týden přináší předplatitelům 5 konkrétních investičních analýz akcií a ETF. Tyto analýzy obsahují konkrétní úrovně vstupu, stop-loss i cílovou cenu. V roce 2013 akcie Breakout Trader dosáhly zisku 45 % a v roce 2014 dosahují již 27% zisku.    

V tomto týdnu analytiky Lynx zaujaly opět akcie Apple (AAPL) a dále Microsoft (MSFT)Drägerwerk AG (DRW3), ASML Holding (ASML) a ETF na čínské akcie iShares China Large Cap (FXI).    

V minulém týdnu se dařilo zejména akciím Tesla Motors (TSLA), které vystoupaly až o 7 % v průběhu týdne.  

Akcie Microsoft mohou získat momentum

Investoři zatím projevují důvěru v kroky nového CEO Satya Nadella, který tlačí na snižování nákladů a dává Microsoftu jasnou vizi. Věříme, že jejich optimismus se jen tak nevytratí, což naznačuje i technický pohled na graf.  

Akcie Microsoft v minulém týdnu testovaly 50-denní klouzavý průměr, který opět posloužil jako silný support. Stejně zafungoval i v polovině června a července.  

Rostoucí trend u MSFT potvrdil svou sílu, jelikož i přes slabost trhu se nedostal pod úrovně průměrů. Pokud vzroste nad maximum minulého týdne okolo $43,50, všechny důležité klouzavé průměry budou opět rostoucí a akcie získají silné rostoucí momentum.  

V posledních třech měsících byl 50-denní průměr testován několikrát a vždy následoval růst, který by se tentokrát mohl dostat až na $47 vzhledem k červencovému pohybu, který přidal více než $3. Navíc aby byl potvrzen rostoucí trend, mělo by být vytvořeno nové maximum.  


 

Apple s potenciálem na $102

V minulém týdnu se akcie Apple neodrazili od spodní úrovně růstového kanálu, jak jsme očekávali. Místo toho korigovaly k 50-dennímu průměru, kde se nyní nabízí zajímavá příležitost pro vstup. Na druhou stranu, pokud by se akcie dostaly pod $92,50, přerušila by se série vyšších minim.  

Pokud by Vás zajímaly podrobné analýzy s důrazem na technickou analýzu nejen akcií Microsoft a Apple s konkrétními úrovněmi vstupu a výstupu, požádejte zdarma a bez závazků o zaslání investičního newsletteru Breakout Trader na odkazu - http://www.lynxbroker.cz/investicni-doporuceni/.    

Upozornění: Všechny úrovně vstupů i výstupů z obchodů vychází z osobních strategií autorů newsletteru a mají pouze informativní charakter. Neměly by být chápány jako specifická nákupní a prodejní doporučení, ale jako podklad pro další analýzu se zohledněním Vašich investičních možností a zkušeností. Ujistěte se, že znáte podmínky investičního newsletteru.

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek působí jako vedoucí organizační složky Lynx B.V. Již od studia na Vysoké škole ekonomické v Praze se zabývá světovými akciovými trhy. Specializuje se zejména na region jihovýchodní Asie a na vlivy politických a makroekonomických událostí na zahraniční trhy. Absolvoval stáže v USA a v HK na Chinese University of Hong Kong. V současnosti studuje program CFA.

Logo LYNX Lynx je specialista na online investování. Investorům poskytuje přístup na více než 100 trhů ve 22 zemích. Prostřednictvím uživatelsky přívětivé a odborníky oceňované obchodní platformy Trader Workstation v češtině mohou klienti jednoduše zadávat obchodní pokyny. Lynx má nejširší nabídku mezi českými brokery (akcie, opce, futures, forex, ETF, CFD, dluhopisy). To vše za extrémně nízkých poplatků.


Poslední zprávy z rubriky Okénko investora:

Po 14:55  Kdy a komu se vyplatí využít DIP (dlouhodobý investiční produkt) Jiří Cimpel (Cimpel & Partneři)
Po 13:13  Vláda USA prosadila $1,2 bilionový finanční balíček Mgr. Timur Barotov (BHS)
21.03.2024  Konečně se dočkáme! Očekávané IPO Reddit klepe na dveře Olívia Lacenová (Wonderinterest Trading Ltd. )




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688