Počasí o víkendu: bude vedro a déšť, porostou houby...

TNBiz, 7.8.2014

Počasí příliš nevybočí ze svého stylu posledního týdne. V pátek bude ještě hezky, ale na víkend se obloha postupně zatáhne a přibude bouřek. Nejvíc jich bude patrně v neděli. Takže pokud půjdete třeba na výlet, teplé oblečení nechte doma, ale přibalte pláštěnky a deštníky.

Přeháňky a bouřky očekávejte i v příštím týdnu. I když jejich intenzita bude trochu klesat. Polojasno ¨s občasným deštěm - to je nejčastější výhledová předpověď počasí až do druhé poloviny srpna.

Dobrou zprávou je, že teplé a deštivé počasí rozhodně prospěje houbám. Takže pokud nemáte žádný víkendový plán, hurá do lesa..

 

 

PŘEDPOVĚĎ VÍKEND
V pátek bude skoro jasno až polojasno, ojediněle přeháňky. Noční teploty 15 až 11 °C. Denní teploty 25 až 29 °C. Proměnlivý vítr do 4 m/s.

V sobotu bude jasno až polojasno, odpoledne přibývání oblačnosti a přeháňky nebo bouřky. Noční teploty 18 až 14 °C. Denní teploty 27 až 31 °C. Jihovýchodní vítr 2 až 6 m/s.

V neděli bude polojasno až oblačno, postupně až zataženo a přeháňky a bouřky. Noční teploty 19 až 15 °C. Denní teploty 26 až 30 °C. Jihozápadní vítr 2 až 6 m/s.

PŘEDPOVĚĎ NA PŘÍŠTÍ TÝDEN

V pondělí bude polojasno až oblačno, během dne místy přeháňky a bouřky. Noční teploty 19 až 15 °C. Denní teploty 24 až 28 °C. Severozápadní vítr 2 až 6 m/s.

V úterý bude polojasno až oblačno, postupně deštěm a přeháňkami, místy bouřky. Noční teploty 17 až 13 °C. Denní teploty 24 až 28 °C. Severovýchodní vítr 1 až 5 m/s.

Ve středu bude polojasno, postupně od západu zataženo s deštěm. Noční teploty 19 až 15 °C. Denní teploty 22 až 26 °C. Jihozápadní vítr 1 až 4 m/s.

VÝHLED POČASÍ OD 11.8. DO 19.8.

Většinou polojasno, občas déšť nebo přeháňky, místy bouřky. Noční teploty 16 až 10 °C. Denní teploty 23 až 29 °C.
 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky