Inzerce (AliaWeb)
Výzva  |  24.03.2014 07:00:00

Oficiální sdělení: Výzva Vlnap a.s.

Titulek: Aliaweb


Vlnap a.s., se sídlem Karlovarská 1342, Nejdek, IČO 00013111

Představenstvo společnosti

VLNAP a.s. se sídlem Nejdek, Karlovarská 1342, PSČ 362 21

identifikační číslo: 000 13 111

zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl B, vložka 33

(dále jen „společnost“)

 

vyzývá akcionáře k předložení akcií za účelem výměny akcií emitovaných společností v důsledku změny formy akcií.

 

Dne 1. 1. 2014 došlo podle ustanovení § 2 odst. 1 zákona 134/2013 Sb., o některých opatřeních ke zvýšení transparentnosti akciových společností a o změně dalších zákonů, ke změně formy akcií společnosti, a to z listinných akcií na majitele na listinné akcie na jméno.

Představenstvo společnosti tímto vyzývá všechny akcionáře společnosti VLNAP a.s., aby v období od 1. 4. 2014 do 30. 6. 2014 (i) předložili v sídle společnosti akcie k jejich výměně za nové listinné akcie na jméno, na které je rozvržen základní kapitál společnosti a (ii) společnosti pro účely výměny akcií v souvislosti se změnou jejich formy sdělili potřebné údaje pro zápis do seznamu akcionářů, tj. jméno, bydliště nebo sídlo akcionáře, datum narození (je-li akcionářem fyzická osoba) a identifikační číslo či registrační číslo (přidělené právnické osobě) a číslo bankovního účtu. Představenstvo společnosti upozorňuje akcionáře, že sdělení čísla účtu společnosti je nezbytné, když od 1. 1. 2014 zákon umožňuje pouze bezhotovostním výplatu dividendy.

 

Představenstvo společnosti upozorňuje akcionáře na to, že výměna listinných akcií na majitele za listinné akcie na jméno bude prováděna ve výše uvedeném období, tedy v období od 1. 4. 2014 do 30. 6. 2014, a to v pracovní dny od 9:00 do 13:30 hodin, přičemž v souvislosti s výměnou akcií je nutné respektovat následující postup ze strany akcionářů společnosti:

· akcionáři v době alespoň 10 (deseti) dnů přede dnem faktického provedení výměny akcií sdělí společnosti údaje potřebné pro zápis do seznamu akcionářů, a to prostřednictvím formuláře uloženého na internetových stránkách společnosti www.vlnap.cz, odkaz „Vstup pro akcionáře“; a

· akcionáři před odesláním vyplněného formuláře, avšak s vědomím lhůty uvedené v předchozí odrážce, anebo po odeslání vyplněného formuláře si telefonicky dohodnou konkrétní termín k výměně jimi vlastněných listinných akcií na majitele, a to na tel. čísle 353 162 353, kdykoli v pracovní dny od 9:00 do 13:30 hodin; kontaktní osoba: Bc. Barbora Tomanová, v případě nepřítomnosti Miluše Hušková.    

 

K provedení výměny listinných akcií na majitele předloží akcionář originál akcie/akcií a současně, v případě fyzické osoby platný průkaz totožnosti, a v případě právnické osoby předloží zástupce spolu s platným průkazem totožnosti výpis z veřejného rejstříku, v němž je právnická osoba zapsána, ne starší tří měsíců počítáno ke dni předložení výpisu z veřejného rejstříku společnosti. Zmocněnci akcionářů, krom výše uvedených dokumentů, předají společnosti písemnou plnou moc, jejíž obsah bude vyjádřen v listinné podobě a která bude opatřena úředně ověřeným podpisem zmocnitele. Z plné moci musí být zřejmé všechny identifikační údaje, které budou v případě daného akcionáře zapisovány do seznamu akcionářů a společnosti oznámeny postupem shora uvedeným.

 

Představenstvo společnosti upozorňuje akcionáře, že pokud akcionář ve stanovené lhůtě nesplní povinnosti uvedené výše, není po dobu prodlení oprávněn vykonávat práva spojené s akciemi, ohledně nichž je v prodlení. Rozhodne-li společnosti v této době o rozdělení zisku, právo na dividendu k akciím, s nimiž je v prodlení, akcionáři nevznikne.

 

                                                                                                          Představenstvo společnosti

                                                                                                          VLNAP a.s.  


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688